Abdullah Özkiris Açiklamasi '31 Mart Gecesi Zafer Bizim Olacak, Hiçbir Endisemiz Yok'

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Abdullah Özkiris, “Vatandaslarin tek alternatif olarak gördükleri Yeniden Refah Partisi geliyor. 31 Mart gecesi Türkiye’nin her yerinde oldugu gibi Kayseri’de de bu ipi gögüsleyecegiz” dedi.

Abdullah Özkiris Açiklamasi '31 Mart Gecesi Zafer Bizim Olacak, Hiçbir Endisemiz Yok'
YRP Genel Baskani Fatih Erbakan, Il Baskanligi önünde kurulan alanda miting düzenledi.

Mitingde bir konusma yapan YRP Kayseri Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Abdullah Özkiris, “Yaklasik 5 aydir Kayseri’yi karis karis gezdik. Gitmedigimiz ev kalmadi. Sikmadigimiz el kalmadi. Allah’a sükürler olsun ki her yerde Yeniden Refah’in oldugunu gördük. Her yerde Erbakan var. Onun ilçin tüm ilçe teskilatlarimiza teker teker tesekkür ediyorum. Artik görüyoruz ki biz geliyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz. Allah rizasi için çiktigimiz bu yolda bizimle birlikte kiyamete kadar bu coskuyu tasiyacak insanlar hep olacak. Allah’in izniyle her sey çok güzel. Çocuklarimiz, gençlerimiz, yaslimiz, erkegimiz, kadinimiz hep bizimle. Herkes inanilmaz bir teveccüh gösteriyor. Vatandaslarin tek alternatif olarak gördükleri Yeniden Refah Partisi geliyor. Bizler haziriz. Projelerimiz hazir. Planlarimiz hazir. 1994 ruhuyla gerçek belediyeciligi bu halkimiza gösterdiysek, tekrar biz geliyoruz. Erbakan hocamiz nasil bu milleti selamete erdirdiyse insallah bizde ayni sekilde selamet için millet için geliyoruz” diye konustu.



“31 Mart gecesi zafer bizim olacak, hiçbir endisemiz yok”

31 Mart gecesi seçimi kazanacaklarini ve yönde hiçbir endiselerinin olmadigini söyleyen Özkiris, “31 Mart gecesi Türkiye’nin her yerinde oldugu gibi Kayseri’de de bu ipi gögüsleyecegiz. Bu Ramazan 2 bayram kutlayacagiz. 1 Nisan’da birinci bayramimiz, 10 Nisan’da da Ramazan Bayramimizi hep beraber kutlayacagiz. Artik ümitsizlik yok. Artik karamsarlik yok. Artik çözümsüzlük yok. Çünkü meydanlar bizi bekliyor. Belediyeler bizi bekliyor. Emanetimizi teslim etmek için milletimiz bizi çagiriyor” dedi.

Kaynak: İHA