Baskan Ayyildirim Açiklamasi 'Bütçenin 6 Kati Borçla Aldigimiz Belediyenin Ekonomisini Belirli Bir Noktaya Getirdik'

Sarioglan Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskani Bekir Ayyildirim, Sarioglan’i ekonomik olarak belirli bir seviyeye getirdiklerini söyleyerek, “Su anda bizi sikintiya düsürecek bir borcumuz yok” dedi.

Baskan Ayyildirim Açiklamasi 'Bütçenin 6 Kati Borçla Aldigimiz Belediyenin Ekonomisini Belirli Bir Noktaya Getirdik'
2019 yilinda 6 milyon TL’lik bütçeyle belediyeyi devraldiklarini ve bütçenin 6 kati kadar borcu bulundugunu aktaran Sarioglan Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskani Bekir Ayyildirim, Su anda kendilerini sikintiya düsürecek bir borçlarinin olmadigini söyledi.

Baskan Ayyildirim, “2019’da bütçemiz 6 milyon TL’ydi. Ben 6 milyon TL’lik bütçe ile belediyeyi devraldim. Tam tamina 36 milyon TL borcumuz vardi. Belediye bütçesinin 6 kadar borçlu aldik. Makam odamiza kadar icralikti. Bütün arazilerimiz, tarlalarimizin tamami satilmisti. Biz hepsini belediyemize kazandirdik. Biz Cumhur Ittifaki’nin Belediye Baskanlariyiz. Biz halis niyetle geldik. Mücadele ettik. Emek verdik. Büyüksehir Belediye Baskanimiz, her ilçeye abilik yapmissa, Sarioglan’a babalik yapmistir. Milletvekillerimiz bize hiçbir zaman olmaz demediler. Hiçbir projemizi götürdügümüzde bize olmaz demediler. Kum ocagimiz vardi atil haldeydi. Orasini isler hale getirdik. Günes enerjisi yaptik. Belediyeyi ben 19 personelle aldim ve maaslari ödenmemisti. Su anda 130 tane personel çalistiriyoruz. Isçilerimize yüzde 60 civarinda bir iyilestirme yaptik. Su anda hiçbir isçimize borcumuz yok. Isçilerimizde buna layiklar ve hak ediyorlar. Su anda bizi sikintiya düsürecek bir borcumuz yok. Sarioglan’i ekonomik olarak belirli bir noktaya getirdik” diye konustu.

Kaynak: İHA