Prof. Dr. Geçit Açiklamasi 'Malatya Halki Bize Güvensin Sehri 2 Yil Içinde Toparlayacagiz'

Malatya Kapali Çarsi esnafini ziyaret eden AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Malatya halki bize güvensin, bizi desteklesin. En geç 2 yil içinde Malatya’yi ayaga kaldirip eski canliligina kavusturacagiz” dedi.

Prof. Dr. Geçit Açiklamasi 'Malatya Halki Bize Güvensin Sehri 2 Yil Içinde Toparlayacagiz'
AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, 31 Mart yerel seçimlerine sayili günler kala çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Çalmadik kapi, sikilmadik el, girilmedik gönül, ziyaret etmedigi esnaf ve istisarede bulunmadigi Sivil Toplum Kurulusu birakmayan Baskan Adayi Prof. Dr. Geçit, AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci ve teskilat üyeleriyle birlikte Malatya Eczacilar Odasi ve Kapali Çarsi esnaflarini ziyaret edip, sorun ve taleplerini dinledi. Esnaflarin yogun ilgisi ve güler yüzü ile karsilasan Geçit, Malatya’yi eski canliligina iki yil gibi kisa bir süre içerisinde kavusturacaklarini belirtti.



“Eczacilar, asrin felaketinde canla basla çalistilar”

Eczacilar Odasi Baskani Ebru Sönmez tarafindan karsilanan AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, 6 Subat depreminde eczacilarin canla basla ve zor kosullarda hizmet verdigini hatirlatti. Kendisinin hekim olmasi nedeniyle eczacilarin yakin çalisma arkadaslari ve meslektaslari oldugunu hatirlatan Prof. Dr. Geçit, “Tabi deprem herkesi oldugu gibi eczacilarimizi da etkiledi ve depremden kaynaklanan bir takim sorunlar yasiyorlar. Insallah halkimiz bizi seçerse, mutlaka sehri ortak akil ve iradeyle yönetecegiz. Tüm sivil toplum kuruluslarimizin, meslek odalarimizin görüsleri bizim için önemli. Eczacilar odasi da bizim için ayrica önemli. Bugünde bu sicak karsilamadan duydugum memnuniyeti özellikle belirtmek istiyorum. Çarsi merkezimiz 1 yil içinde bitirilip halkimizin hizmetine sunulacak ve sanirim 15- 20 civarinda eczacimizda merkezimizde daha iyi imkânlarda hizmet sunacak” ifadelerini kullandi.

Kapali Çarsi esnaflarindan Geçit’e destek sözü

Seçim çalismalarini Malatya Kapali Çarsi esnaf ziyaretiyle sürdüren Geçit, esnaflarla uzun uzun sohbet ederek, 31 Mart seçimlerinde onlardan destek istedi. Kapali Çarsi esnaflarinin tam destek sözü verdigi Geçit, deprem yasayan Malatya’da Kapali Çarsidaki yasanan hareketliligi görmekten duydugu memnuniyeti de dile getirdi. Malatya’yi çarsisi ve konutuyla en geç 2 yil içerisinde ayaga kaldiracaklarini da kaydeden Geçit, “Deprem sonrasinda burasi canliligini yitirmisti ama simdi görüyoruz ki bir toparlanma sürecine girmis. Bu bizi mutlu etti. Burasi Malatya’nin ticari anlaminda en canli bölgesi. Insallah bu canliligi ilerleyen zamanlarda tüm Malatya’ya yayacagiz. Daha önceki toplantilarimizda söyledigimiz gibi Malatya’yi en geç 2 yil içerisinde eski canliligina kavusturacagiz. Malatya halki bize güvensin. Tüm kesimden vatandaslarimizin destegini bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA