Mahalleli Taziye Evine Kavustu

Ardahan’in Inönü Mahallesi sakinleri, modern bir taziye evine kavustu.

Mahalleli Taziye Evine Kavustu
‘Her mahalleye bir taziye evi’ sloganiyla baslattigi çalismalari araliksiz sürdüren Ardahan Belediyesi, bu kapsaminda Inönü Mahallesi sakinlerini de taziye evine kavusturdu.

Açilis törenine Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, CHP Ardahan Il Baskani Yalçin Tastan, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katildi.

Açilista konusan Baskan Demir, Ardahan’in önemli eksiklerini tamamlamaya devam edeceklerini söyledi.



Baskan Demir, ’’2019 yilinda yola çiktigimiz arkadaslarimizla birlikte bir 5 yil daha yol yürümeye karar verdik. Biz yapariz baskalari konusur. Yillardir çadirlarda idare edilen taziye islerimizi, ölülerimize saygimizi bütün mahallelerimize bu hizmeti yaparak ortadan kaldiriyoruz. Bu yapilan hizmet, taziye evi veya semt evi olarak kullanilacak. Ardahan ciddi bir yerdir ve ciddi bir sekilde yönetiliyor. Allah’in izniyle yoldaslarimizla, kent uzlasisiyla Ardahan’i kimselere yar etmeyecegiz. Önümüzdeki seçimlerde galip geldikten sonra hizmetlerimize devam edecegiz’’ dedi

Konusmalarin ardindan, taziye evinin açilisi yapildi, ardindan katilimcilara is insani Erbay Ünal tarafindan iftar yemegi verildi.

Kaynak: İHA