Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim Açiklamasi 'Dise Dokunur Bir Hizmetleri Olmadi'

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim iftar yemeginde partililer ile bulustu. Programda konusan Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Bir tane proje yaptiklarini bilsem mertçe söylerim. Hakikaten dise dokunur bir hizmetleri olmadi. Eskiden yapilan yüzde 80 projeleri tamamladilar” dedi.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim Açiklamasi 'Dise Dokunur Bir Hizmetleri Olmadi'


Ümraniye Belediyesi tarafindan AK Parti Birlik Çalisma Kurulu üyelerine yönelik iftar programi düzenledi.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayi’nda düzenlenen iftar yemegine, AK Parti Istanbul Milletvekili Tugba Isik Ercan, Belediye Baskani Ismet Yildirim, AK Parti Ümraniye Ilçe Baskani Salim Çetinkaya ve çok sayida davetli katildi.



“Dise dokunur bir hizmetleri olmadi”

Iftar yemeginde konusan Belediye Baskani Ismet Yildirim, “22 senede yapilanlardan siyasal alanlardaki kazanimlarimizin Sayin Cumhurbaskanimizin büyük destegi ve emegi olduguna inaniyorum. Iste bunlarda engel olmaya çalisiyorlar. Agzimizin ve dilimizin döndügü kadar bu kardeslerimize anlatiyoruz. Istanbul seçimi 31 Mart’ta çok önemli. Bunu en iyi bilenlerden birisi benim. Orada 20 sene hizmet ettim. Bir tane proje yaptiklarini bilsem mertçe söylerim. Hakikaten dise dokunur bir hizmetleri olmadi. Eskiden yapilan yüzde 80 projeleri tamamladilar” dedi.

Kaynak: İHA