AP Antalya Büyüksehir Belediyesi Baskan Adayi Koç, Baskan Böcek Lehine Adayliktan Çekildigini Açikladi

Adalet Partisi (AP) Antalya Büyüksehir Belediyesi Adayi Osman Koç, Baskan Böcek lehine adayliktan çekildigini ve Böcek’i destekleme karari aldiklarini açikladi.

AP Antalya Büyüksehir Belediyesi Baskan Adayi Koç, Baskan Böcek Lehine Adayliktan Çekildigini Açikladi
Adalet Partisi (AP) Antalya Büyüksehir Belediyesi Adayi Osman Koç, Düzenlenen toplantiyla adayliktan mevcut büyüksehir belediye Baskani ve Baskan Adayi Muhittin Böcek lehine adayliktan çekildigini ve Böcek’i destekleme karari aldiklarini duyurdu. Koç, "Antalyamiz için, gelecegimiz için, memleketimiz için hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Geçtigimiz genel seçimlerde ATA ittifaki olarak kendilerine gönül veren seçmenlerle birlikte bir basariya imza attiklarini söyleyen Osman Koç, "Bu süreçte ATA ittifakinin kurulmasinda büyük emegi geçen, ATA ittifakina önderlik yapan Türk Ittifaki Partisi Genel Baskanimiz Sayin Mehmet Saglam’a huzurlarinizda bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Türkiye ittifaki Partisi Genel Baskani Sayin Mehmet Saglam Bey’in Antalyamizda, 31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde, mevcut Antalya Büyüksehir Belediye Baskanimiz Muhittin Böcek’i destek açiklamasinin ardindan bizler de Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Muhittin Böcek’i desteklemek adina, Antalyamiz için, devletimiz için, memleketimiz için, siz degerli hemsehrilerimiz için, Adalet Partisi Antalya Büyüksehir Belediye Adayligindan çekilmis bulunmaktayim. Antalyamiz için, gelecegimiz için, memleketimiz için hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA