Trafikten Sikilanlar Bando Gösterisi Ile Gülümsedi

Daha önce Besiktas’ta trafik isiginda bale, Mecidiyeköy’de horon, Kadiköy’de Michael Jackson’in “moonwalk” dansini yaparak trafikten sikilanlara keyifli vakit geçirtmeyi hedefleyen "Istanbul’un Yildizlari Grubu" bu seferde Levent’te bando gösterisi yapti.

Trafikten Sikilanlar Bando Gösterisi Ile Gülümsedi
Daha önce Besiktas’ta trafik isiginda bale, Mecidiyeköy’de horon, Kadiköy’de Michael Jackson’in “moonwalk” dansini yaparak trafikten sikilanlara keyifli vakit geçirtmeyi hedefleyen Istanbul’un Yildizlari Grubu bu seferde Levent’te bando gösterisi yapti. Gösteri saat 17.00’da Levent Büyükdere Caddesi’ndeki trafik isiklarinin oldugu noktada basladi.

Araçlar için kirmizi isigin yanmasi ile yola çikarak bando gösterisi yapan ekip, ayni zamanda sürücülere stres topu ve papatya dagitti.

Isiklarda bekleyen vatandaslar eglenirken ortaya renkli görüntüler çikti.

“Biz bu sehrin gençleriyiz”

’Trafikten sikilanlar için geldik’ mottosu ile hareket eden ve yerel seçimlerde Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi için Murat Kurum’u desteklerini “Istanbul’da degisim istiyoruz” sözleriyle açiklayan grubun üyesi Emrullah Kavak, “Istanbul’un Yildizlari bir mutluluk hareketidir. Bugün burada toplanma amacimiz sehrin trafik kaosuna dikkat çekmekti. Burada arkadaslarimizla birlikte bir bando gösterisi düzenledik ve trafikte sikilan insanlara unutamayacaklari bir ani birakmak istedik. Ayni zamanda trafigin sikintisina dikkat çekerek sehrimizin sorunlarini dile getirmeye çalistik. Biliyorsunuz biz, yakin zamanda bir basin toplantisi düzenledik ve bu toplantida bu sikintilara çözüm bulacak kisi olarak da Murat Kurum’u ilan etmistik. Murat Kurum’un bu sikintilara çözüm bulacagina inaniyoruz. Biz bu sehrin gençleriyiz benzer etkinliklerimize devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA