Ögrenciler Dogru Su Kullanimi Konusunda Bilinçleniyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, 22 Mart Dünya Su Günü çerçevesinde hafta boyunca okullarda ögrencilerle bir araya gelecek. Suyun önemi ve dogru su kullanimi konusunda düzenlenen etkinliklerde ögrenciler su konusunda bilinçlenecek.

Ögrenciler Dogru Su Kullanimi Konusunda Bilinçleniyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), su konusunda bilinçli nesiller yetistirmek adina sürdürdügü egitimleri 22 Mart Dünya Su Günü haftasinda da devam ettiriyor. Hafta basindan beri düzenledigi etkinliklerle Erenler Anaokulu ve Sapanca Nazmiye Sözer Ilkokulu ögrencileri ile bulusan SASKI, egitim etkinliklerini hafta boyunca araliksiz sekilde sürdürecek. ‘Bilinçli Su Kullanimi’ basligi altinda ögrencilerle bulusan uzman isimler, gelecek nesle suyun degerini ve bu degerli hazineyi en iyi dogru sekilde kullanmayi anlatiyor.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “22 Mart Dünya Su Günü bizler için suyun kiymetini hatirlatmak ve dogru kullanim ile kaynaklarimizi uzun yillar boyunca korumak için önemli bir firsat. Dogru politikalar ve hayata geçirilen ihtiyaca uygun projeler ile biz kurum olarak suyumuzu koruyor ve gelecegimize eksiksiz sekilde tasiyoruz. Egitimlerimizde de ögrencilerimizin üzerine düsen görevleri ve bu görevleri yerine getirmeleri halinde su sorunlarinin minimum seviyeye inecegini anlatiyoruz. Egitimlerimizi hafta boyunca farkli okullarda sürdürecegiz” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA