Ihlas Kuzuluk Termal Otel 4 Yildizli Oldu

Kültür ve Turizm Bakanligi’ndan belgeli 3 yildizli otel olarak 2004 yilinda hizmete giren ve Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’nin tamamini yerine getirerek ‘3. Asama Sürdürülebilir Turizm Sertifikasi’ni alan Ihlas Kuzuluk Termal Otel yaptigi degisimler ve yeni yüzü ile 4 yildizli termal otel belgesini aldi.

Ihlas Kuzuluk Termal Otel 4 Yildizli Oldu
Huzur veren kus seslerinin civiltilarinin ve yesilin birbirine karistigi, tabiatin tüm güzelliklerini bir arada bulunduran termal tesis, müsterilerine yorgunluklarini giderebilme ve doga ile iç içe olabilme firsatini sunuyor. Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’nin tamamini yerine getirerek ‘3. Asama Sürdürülebilir Turizm Sertifikasi’ni alan Ihlas Kuzuluk Termal Otel yaptigi degisimler ve yeni yüzü ile Kültür ve Turizm Bakanligi’nin incelemelerinin ardindan 4 yildizli termal otel belgesini aldi.

24 saat boyunca termal su

Akyazi ilçesinin dogasi ve termal suyu ile ünlü Kuzuluk bölgesinde 2004 yilinda hizmete giren Ihlas Kuzuluk Termal Otel; 59 standart, 3 suit, 2 apart ve 1 bedensel engelli odasi ile toplamda 65 odali olup, 130 yatak kapasitene sahip. Otel, konaklayan misafirlerin her türlü kisisel ihtiyaçlari ve rahatligi düsünülerek dizayn edildi. Otelin odalarindaki küvetlerde 24 saat boyunca termal su bulunuyor. Otelin 200 kisilik restorani, 150 kisilik yemek salonu ve 300 kisilik açik yemek alaninda yarim pansiyon, tam pansiyon, ala carte ve dügün, nisan, kina gibi cemiyet organizasyonlariyla hizmet verilmekte.

Huzurlu ve güvenli ortamda hizmet

Her türlü organizasyon için gerekli tüm konfor ve teknik donanima sahip olan 90 kisilik çok amaçli salon ve 45 kisilik toplanti salonunda sirket içi egitim, seminer ve bayi toplantilari gerçeklestiriliyor. Termal ve saglik ünitelerinde ailece girilebilecek 3 adet özel Termal Kaplica ünitesi, sauna ve 2 masaj ünitesi bulunmakta. Çocuklar ve sporseverler için otelin bahçesinde çocuk parki ve spor aletleri bulunmakta. Otelin karsisinda bulunan erkeklere ve kadinlara özel genel termal havuzlardan da otel misafirleri kaplica suyundan faydalanabiliyor.

Ihlas Kuzuluk Termal Otel saygin ve kaliteli hizmet anlayisi, tecrübeli ve deneyimli personeli ile huzurlu ve güvenli bir ortamda müsterilerine hizmet vermeye devam ediyor.
Kaynak: İHA