Ercis Belediyesinden 20 Kisiye Tekerlekli Sandalye Destegi

Van’in Ercis Belediyesi, düsük gelirli 20 engelli vatandasin hayatlarini kolaylastirmak için kendilerine tekerlekli sandalye hediye etti.

Ercis Belediyesinden 20 Kisiye Tekerlekli Sandalye Destegi
Yaptigi tüm çalismalarda insan odakli hizmetler ortaya koyan Ercis Belediyesi, engelli bireylerin yasamlarini kolaylastiracak projeler yaparak onlarin yasamlarina dokunmaya devam ediyor. Engelli vatandaslar ve aileleri tarafindan yapilan basvurular, Sosyal Hizmet Müdürlügü ve Sosyal Isler Müdürlügünce büyük bir titizlikle degerlendirilerek, ailelerin yerinde tespitleri yapiliyor. Yapilan tespitlerin ardindan komisyona sunulan raporlarda özellikle düsük gelirli olan ailelere öncelik verilerek, tekerlekli sandalye yardimi yapiliyor. Yapilan basvurular kapsaminda basvuru süreci tamamlanan 20 vatandasin tekerlekli sandalyeleri düzenlenen dagitim töreni ile evlerine gönderildi.

Tekerlekli sandalyelerin dagitim töreninde konusan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Karaloglu, “Ercis Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü ve Ercis Kaymakamligi Sosyal Hizmetler Müdürlügünün ortaklasa yürüttügü Sosyal Yardimlasma Dayanisma Vakfina basvuran 3294 sayili kanun kapsaminda olan engelli vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda hayatlarini bir nebze olsa kolaylastirmak, rahatlatmak için 20 adet tekerlekli sandalyemiz belediyemiz bütçesinden karsilanarak Sosyal Hizmetler Müdürlügü ve Sosyal Isler Müdürlügü araciligiyla engelli vatandaslarimiza ulastirilacaktir. 20 adet tekerlekli sandalye engelli vatandaslarimiza hayirli olsun” dedi.

Dagitim töreninin ardindan ekipler tarafindan 20 tekerlekli sandalye engelli vatandaslara teslim edildi.
Kaynak: İHA