Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci'nin Adi Kütüphanede Yasatilacak

Giresun’un Alucra ilçesinde 1997 yilinda silahli terör örgütü tarafindan kaçirildiktan sonra ormanda sehit edilen Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci adina meslektaslari tarafindan yapilan kütüphane hizmete açildi.

Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci'nin Adi Kütüphanede Yasatilacak
Alucra ilçesinde PTT Çalisanlari Dayanisma Dernegi tarafindan Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci adina Halis Akmen Çok Programli Anadolu Lisesine yapilan kütüphane hizmete açildi.

Düzenlenen Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci Kütüphanesi’nin açilisina Alucra Kaymakami Muhammet Cengiz, Belediye Baskan Vekili Harun Ayrilmaz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ünal Saraçoglu, PTT Çalisanlari Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Bayraktar, Alucra Muhtarlar Dernegi Baskani Dursun Selamet Koçak, Sehit Postaci Seyfettin Dokumaci’nin yakinlari ve meslektaslari katildi.

Açilista konusan Kaymakam Muhammet Cengiz, “Kur’an-i Kerim’in bize ilk emri oku. Bu anlamda kitabi mukaddes sayan medeniyetin mensuplariyiz. Bu medeniyeti vatan için, kanini, canini hiçe sayan sehitlerimiz sayesinde ayakta tutabildik. Bugünde burada medeniyetimizin iki önemli unsuru kitap ve sehidi birlestiren bu güzel eseri ilçemize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Temennimiz azami düzeyde ögrencilerimiz, gençlerimiz ve halkimizin faydalanmasidir ”dedi.

Kaynak: İHA