Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te Çocuklarimizi Geleneksel Ramazan Senlikleriyle Bulusturuyoruz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Sehr-i Canik Ramazan Serüveni ile çocuklarimizin Ramazan sevincine ortak oluyor, onlari geleneksel Ramazan senlikleriyle bulusturuyoruz” dedi.

Sandikçi Açiklamasi 'Canik'te Çocuklarimizi Geleneksel Ramazan Senlikleriyle Bulusturuyoruz'
Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdigi Sehr-i Canik Ramazan Serüveni, basta çocuklar olmak üzere her yastan vatandasin katilimiyla devam ediyor. Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik’te Ramazan geleneklerini yasatmaya devam ettiklerini söyledi.



Etkinligin Ramazan ayi boyunca devam edecegini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik’te çocuklarimizi geleneksel Ramazan senlikleriyle bulusturuyoruz. Etkinliklerimiz içerisinde çocuklarimiza yönelik milli ve manevi degerler temali programlar da gerçeklestiriyoruz. Farkli mahallelerimizde kurdugumuz Sehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlik çadirinda 7’den 70’e tüm vatandaslarimizi agirliyoruz” diye konustu.

Canik’in farkli mahallelerinde kurulan Sehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlik çadirinda çocuklar için Hacivat ve Karagöz, denge ve silindir, jonglör, bilim show, animasyon ve sihirbaz gösterileri düzenleniyor. Geleneksel Osmanli macunu ve patlamis misir ikram edilen etkinliklerde çocuklar için ödüllü yarismalar gerçeklestiriliyor.

Canik Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada, Sehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlik takvimi ve etkinlik alanlarina Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden ulasilabilecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA