Denizli Büyüksehirden Dünyaca Ünlü Müzik Grubu Süprizi

Ramazan ayinda vatandaslarin birlikte vakit geçirmesi amaciyla her sene yaptigi etkinliklere bu senede devam eden Denizli Büyüksehir Belediyesi ramazan programlari kapsaminda, kente dünyaca ünlü Kazakistanli müzik toplulugu Turan Ethno Folk Band’i (Er Turan) getirdi.

Denizli Büyüksehirden Dünyaca Ünlü Müzik Grubu Süprizi
Denizli Büyüksehir Belediyesinin 11 ayin sultani ramazan ayina özel hazirladigi “Büyüksehir’le Ramazan” programlari basladi.

Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçeklestirilen ilk etkinlik tasavvuf musikisi sanatçisi Mehmet Kemiksiz’in dinletisi oldu. 16 Mart Cumartesi günü ise dünyaca ünlü Kazakistanli müzik toplulugu Turan Ethno Folk Band (Er Turan) Denizlililer için sahne aldi. Programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, davetliler ve çok sayida vatandas katildi.

Konser öncesi salonu hinca hinç dolduran hemsehrilerine seslenen Baskan Zolan, herkesin ramazan ayini tebrik etti.

Er Turan konserine yogun ilgi

Bir süre önce düzenledikleri Er Turan konserine çok yogun ilgi oldugunu, vatandaslarin talebi üzerine bir kez daha dünyaca ünlü müzik gurubunu hemsehrileriyle bulusturduklarini anlatan Baskan Zolan, “Ben tekrar davetimizi kabul edip geldiginiz için her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Tüm vatandaslara keyifli seyirler dileyen Baskan Zolan, 11 ayin sultani mübarek ayin manevi huzur ve bereketini hep birlikte yasamayi temenni ederek, Büyüksehir’le Ramazan programlarinin devam edecegini, tüm hemsehrilerini bu güzellikleri hep birlikte yasamaya davet etti. Konusmanin ardindan eEski ulusal çalgi seslerini çagdas uygulama ve yorumla bulusturan Turan Ethno Folk Band, konserde geleneksel Türk ezgilerini seslendirdi.

Büyüksehir’le Ramazan programlari

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayina özel hazirladigi Büyüksehir’le Ramazan programlari 22 Mart 2024 Cuma günü saat 21.30’da sevilen sanatçi Fatih Erkoç konseri ile sürecek. 23 Mart 2024 Cumartesi günü saat 21.30’da Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Kent Orkestrasi’nin ‘Ramazan Ilahileri’ konseri yapilacak. 6 Nisan 2024 Cumartesi günü ise saat 21.30’da seslendirdigi ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Esref Ziya Terzi tasavvuf müzigi konseri ile gönüllerde hos bir seda birakacak. 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da düzenlenecek son Büyüksehir’le Ramazan programinda ise sevilen müzisyen Feyzullah Çelebi sahne alacak.
Kaynak: İHA