Baskan Atli Belediyede Veteriner Hekim Kadrosu Kuracak

Babadag Belediye Baskani Ali Atli, Babadag’da hayvan sagliginin korunmasi ve hayvanciligin gelismesi, kaliteli üretimin de artmasi için yeni dönemde belediye bünyesinde ’Veteriner hekim kadrosu’ kuracaklarini açikladi.

Baskan Atli Belediyede Veteriner Hekim Kadrosu Kuracak


Babadag Belediye Baskani ve IYI Parti Babadag Belediye Baskan adayi Ali Atli, hayvan sagligi üzerine belediye olarak öne çikan adimlar atacaklarini açikladi.

Baskan Atli, yeni dönemde belediye bünyesine bagli olarak ’Veteriner hekim’ kadrosu kurarak ilçedeki hayvanlarin sagliklari ile yakindan ilgilenmeyi hedeflediklerini söyledi.



Bu proje ile hem evcil ve sokak hayvanlarinin bakimi üstleneceklerini hem de ilçede hayvancilik alaninda faaliyet gösteren vatandaslarin da ihtiyaçlarinin karsilanmasi hedefleniyor.

Projenin detaylari hakkinda bilgi veren Baskan Atli, "Kurumumuz bünyesinde veteriner hekim kadrosu olusturarak, ilçemizdeki evcil hem de sokak hayvanlarinin yani sira hayvancilik meslegi ile ugrasan vatandaslarimizin büyükbas-küçükbas hayvanlari için sunulan asi, tedavi ve bakim hizmetlerini ücretsiz olarak karsilayacagiz. Bu proje ile ayni zamanda amacimiz ilçemizde hayvancilikta verimi, kaliteyi ve saglikli üretimi artirmak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA