Superfresh, Bir Ilke Imza Atti Reels'i Televizyona Tasidi

Dondurulmus gida sektörünün Türkiye’de kurucu ve lider markasi SuperFresh; bir ilke imza atarak 1 dakikalik reels formatini televizyona tasidi. “Süper Hizli Tarifler” adli yenilikçi proje, dijitalin sevilen formati “reels” konseptinden ilham alinarak hayata geçirildi. Marka yüzü Refika Birgül’ün hazirladigi 10 farkli yemek tarifi Ramazan ayi boyunca tüketicilerin begenisine sunulacak.

Superfresh, Bir Ilke Imza Atti Reels'i Televizyona Tasidi
Her yil yaklasik 7,5 milyon hanede, yaklasik 24 milyon tabakla sofralara ulasan Türkiye’nin lider dondurulmus gida sirketi SuperFresh, üç yildir marka yüzü olan Refika Birgül ile Ramazan ayina özel yenilikçi bir reklam kampanyasina imza atiyor. Çorbadan tatliya, ana yemeklerden sahur tariflerine SuperFresh ürünleriyle hazirlanmis çesit çesit 10 farkli tarifin yer aldigi “Süper Hizli Tarifler” reklam serisi Ramazan boyunca hem televizyon ekranlarinda hem de SuperFresh’in sosyal medya hesaplarindan izleyiciyle bulusacak.

Türkiye’de yemek tariflerinin ayrintili bir sekilde reklam filmlerinde yer aldigi ilk örnek olan Süper Hizli Tarifler reklam serisi, dijitalin sevilen formati “reels” konseptini televizyona uyarlayarak Ramazan boyunca tüketicilerin “ne pisirsem” sorusuna cevap veriyor. Üç yili askin süredir marka yüzü olarak dijitalde en çok izlenen tariflerin sahibi Refika Birgül ile is birligi yapan SuperFresh, yenilikçi son kampanyasi SuperFresh Bi Yolculuk ile 22 ödül alarak sektörde iletisimin de lideri olmustu.
Kaynak: İHA