Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt Iftarda Engelli Bireyler Ile Bulustu

Ramazan ayinin ikinci gününde düzenlenen iftar yemeginde engelli bireyler ve aileleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Ben, bugün özellikle buraya konuk olan annelerime bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak tesekkür ediyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt Iftarda Engelli Bireyler Ile Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayi dolayisiyla düzenlenen iftar programlari kapsaminda engelli bireyler ve aileleri ile bulustu. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa baskan yardimcilari ve birim müdürleri katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açildi.

“Dünyanin en kiymetli anneleri sizlersiniz”

Programa katilan vatandaslardan görev süresi için helallik isteyen Bozkurt söyle konustu; “Allah kimseyi çocuklarinin karsisina boynu bükük göndermesin. Birligimiz, beraberligimiz ve dirligimiz daim olsun. Ben, bugün özellikle buraya konuk olan annelerime bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak tesekkür ediyorum. Hayatin zorluklari içinde yorulurken, hele bir de özel bir çocugunuz varken yasadiklarinizi biliyorum. Ayni zamanda onun sizde olusturmus oldugu psikolojik sorumlulugu da biliyorum. Engelli bir çocuga bakmanin yaninda yasadiginiz fiziki zorluklardan ise bahsetmiyorum. Bu nedenlerle dünyanin en kiymetli anneleri sizlersiniz. 5 yillik bir görev sürem vardi. 5 yil içerisinde destek veren de vardi vermeyen de vardi. Herkese çok tesekkür ediyorum. Esenyurt Belediyesi’ni daha iyi yerlere tasidim. Bir 5 yil daha istemistim ama nasip olmadi. Ama ben her zaman oldugu gibi Esenyurt’tayim ve burada olmaya devam edecegim. Yine birlik ve beraberligimizin güçlenmesi için sade bir vatandas ve bir siyasetçi olarak görevimi sürdürmeye devam edecegim. Bu 5 yillik süre için sizden helallik istiyorum. Hakkinizi helal edin.”
Kaynak: İHA