TEM Otoyoluna Giren Büyükbaslar Ortaligi Birbirine Katti

Kocaeli’nin Dilovasi ilçesinde otobana giren büyükbas hayvanlar sürücülere zor anlar yasatti. Istanbul ile Anadolu illerini bir birine baglayan yolda karsilarina büyükbas hayvan çikan sürücüler saskina döndü.

TEM Otoyoluna Giren Büyükbaslar Ortaligi Birbirine Katti
Ilginç olay, TEM Otoyolu Dilovasi ilçesinde meydana geldi. Otlamalari için birakilan 4 büyükbas hayvan, TEM otoyolu Dilovasi giselerden girince kendilerini yolun ortasinda buldu. Geri dönmeyen hayvanlar Sakarya-Ankara istikametine ilerlemeye basladi.



Trafigi bir birine kattilar

Yolun ortasinda araçlara aldiris etmeden ilerleyen büyükbas hayvanlar, sürücülerin önünde de aniden çikti. Inekleri fark eden sürücüler kontrollü sekilde ilerlerken gözlerine inanamadi. Yolun ortasinda duran inekler sebebiyle bazi araçlar ilerleyemedi. Kimi sürücüler dakikalarca hayvanlarin çekilmesini bekledi, kimisi ise araçtan inerek hayvanlari kenara almaya çalisti.

Vatandas kendi çözümünü kendisi buldu

Bazi sürücülerin korna çalmasi da fayda etmeyince is basa düstü. Araçtan inen bir yolcu ineklere adeta çobanlik yaparak giselere dogru kovaladi. Ineklerin araç sürücüleriyle imtihani renkli görüntüler olustururken, izleyenlere tebessüm ettirdi.

Sasirdigini söyleyen bir araç sürücüsü ise "Valla hiç hos degil hangi çagda yasiyoruz. Bunlarin acaba sahipleri yok mu ?" dedi.

Kaynak: İHA