'En Güzel Balkon Bahçe Yarismasi' Basvurulari Basladi

Alanya Belediyesi tarafindan her yil düzenlenen ‘En Güzel Balkon Bahçe Yarismasi’ için geri sayim basladi. 11 Mart Pazartesi gününden itibaren baslayan basvurular, 13 Mayis’a kadar devam edecek.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nce her yil düzenli olarak organize edilen ‘En Güzel Balkon Bahçe Yarismasi’ için geri sayim basladi.

11 Mart Pazartesi (bugün) baslayan basvurular 13 Mayis’a kadar devam edecek. Basvuru sirasinda tüm katilimcilar, yarismaya katilmak istedikleri mekânlarinin fotograflarini elektronik ortamda teslim edecek. Ön eleme dijital teslimler üzerinden yapilacak olup finale kalan yarisma mekânlari, jüri üyeleri tarafindan degerlendirilecek.

Jüri degerlendirmesi 23-24 Mayis’ta

Akdeniz Üniversitesi Mimarlik Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Reyhan Erdogan, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarlari Odasi Alanya Temsilcisi Kübra Tugçe Bekrioglu, Peyzaj Mimari Hande Doru, Peyzaj Mimari Fatma Yildiz, Köse yazari ve Çevre Gönüllüsü Ismail Haboglu, Fotograf Sanatçisi ve AFSAK Dernek Baskani Ilhami Yetkin’den olusan jüri üyeleri, 23-24 Mayis 2024 tarihleri arasinda finale kalan katilimcilari degerlendirecek.

“Tüm vatandaslarimiz katilabilir”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptigi açiklamada, “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarismasi’nin düzenlenmesinin amaci halkimizin çevreye ve yesile duyarliligini artirarak daha yasanilabilir çevreler, görsel kalitesi artmis, kullanisli mekânlar olusturma hedefidir. Bu amaçla yarismadaki kategorilerimiz; En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçedir. Yarismaya katilmak isteyen vatandaslarimiz, yarisma tarihine kadar Alanya Belediyesi resmi internet sitesindeki basvuru formlari doldurduktan sonra basvuru islemleri yapilabilecektir” dedi.

Kaynak: İHA