Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Ulvi Erim Açiklamasi 'Biz Bu Seçimlerde Çitayi Yükselttik'

Toplumun önde gelen kesimlerinin sosyal kulübü Büyük Kulüp, yönetimini seçmek için gün sayiyor. Bu kapsamda “Kulübümüze sahip çikalim, artik degisim zamani” sloganiyla düzenlenen proje tanitim etkinliginde seçim vaatlerini sunan Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Urvi Erim, “Biz bu seçimlerde çitayi yükselttik” dedi.

Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Ulvi Erim Açiklamasi 'Biz Bu Seçimlerde Çitayi Yükselttik'
Toplumun önde gelen kesimlerinin sosyal kulübü Büyük Kulüp, yönetimini 24 Mart’ta seçecek. Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Urvi Erim, “Kulübümüze sahip çikalim, artik degisim zamani” sloganiyla proje tanitim etkinligi düzenledi.

Programda seçim vaatlerini ve projelerini anlatan Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Urvi Erim, “11 Kasim’da çiktigimiz bu yolda çok önemli bir virajdan geldik. Bu güne kadar vizyon projelerimizi açikladik. Güvenli manifestomuzu anlattik, projelerimizi somut hale getiren sponsorlarimizla paylastik. Bu gün de 24 Mart’tan sonra yepyeni bir anlayis ile vizyoner projelerimizi hayata geçirecegiz, Büyük Kulübü hak ettigi yere getirecegiz” dedi.

Baskan Adayi Erim, “Oy verirseniz iste o zaman, inanin bana degisecek. Bugün burada hepinizin gözlerinden anliyorum. Mutsuz oldugunuzu anliyorum, biliyorum, görüyorum. Ama inanin bana ertesi günden itibaren degismeleri göreceksiniz. Bu kulüpte servis en güzel sekilde yapilacak, bu kulüpte cep telefonlarinizdan yer ayirtacaksiniz, bu kulüpte yediginiz içtiginiz seyi en üst fiyatla vermeyeceksiniz. Bu kulüpte sadece üye oldugunuzda size o sekilde davranilacak, size saygi gösterilecek, size hürmet gösterilecek, size mütesekkir olacaklar. Yoksa sadece ve sadece hep böyle bir disiplin sopasi göstererek yasanmaz. Iyi ki varsiniz, tesrifleriniz bizi yüceltti, güç verdi bize” ifadelerini kullandi.

“Biz bu seçimlerde çitayi yükselttik”

2024 yilinin 24 Mart’inda, her üç yilda bir yapilan büyük kulüp seçimlerinde 5 adayli bir seçime katildigini aktaran Büyük Kulüp Baskan Adayi Ali Urvi Erim, "Bu seçimlerde biz çitayi biraz yükselttik. Bundan önceki adaylik seçimlerinde 141 senelik tarihinde hiç bu kadar vaatleri olup ayaklari yere basan vaatlerle ortaya çikan bir yönetim manifestosu olan hiçbir ekip daha çikmadi. Çok degerli bir uzman ekiple yola çiktik. Maksadimiz, büyük kulüpteki üyelerimizin refahi, ferahi ve rahat bir yasam sürmesi” dedi.

Kaynak: İHA