Bursa'nin Yeni Yasam Alani Gürsu'da Açildi

80 dönümlük alan üzerine kurulu Gürsu’nun yeni yasam alani Gürsu Orman Park açildi. Gürsu Belediyesi’nin 2023 yilinda yapimina basladigi projenin açilisi bir sölen havasinda yapildi.

Bursa'nin Yeni Yasam Alani Gürsu'da Açildi
Diskaya yolu üzerinde, 80 dönümlük alanda olusturulan Gürsu Orman Park, misafirlerini agirlamaya basladi.

Içerisinde balon evlerin, kir lokantasinin, seyir terasinin, at binme alanlarinin, piknik ve oturma alanlarinin yer aldigi dev tesisin açilisina Gürsulular akin etti.

Uludag manzarali Gürsu Orman Park

50 milyon liralik maliyetle hayata geçirilen Gürsu Orman Park’in açilisina Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Baskani ve önceki dönem Sanayi Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Gürsu Kaymakami Naif Yavuz, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Fethi Yildiz, AK Parti Gürsu Ilçe Baskani Erkan Sekeroglu, MHP Ilçe Baskani Tahir Akdag, Meclis Üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Baskani ve Önceki Dönem Sanayi Teknoloji Bakani Mustafa Varank, tesisi çok begendigini aktararak, "Mustafa Baskan sayesinde Gürsu’yu Ankara’da bilmeyen, tanimayan yok. Iste bu hizmet sayesinde vatandasi yesil ile de bulusturmus oluyor. 25 proje vaat etmis, 50 proje yapmis. Hepsini de sizlerin kullanimina sunmus. Iste gerçek belediyecilik budur. Ben kendisini tebrik ediyorum" diye konustu.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Böyle büyük bir hizmeti sizlerle bulusturmak için bir sene önce yapimina basladigimiz bu dev tesisi, bugün sizlere hazir bir sekilde sunmanin gurunu yasiyoruz. Bütün Gürsu’ya hayirli olsun. Içerisinde dinleneceginiz, zaman geçirip sosyalleseceginiz her türlü detayi düsündük. Hem Bursa Valiligi’nden hem de Çevre ve Sehircilik Bakanligi’ndan aldigimiz hibe ve desteklerle bugün bütçemizi de yormadan bir projeyi daha bitirmis olmanin gururunu yasiyoruz. Hepimize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA