Baskan Özlü, 'Belediyecilik Insanin Her Anina Dokunan Hizmetler Manzumesidir'

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Çamlievler Mahallesi sakinleriyle bulusmasinda, vatandaslardan destek isteyerek, “Belediyecilik, insanin her anina dokunan hizmetler manzumesidir” dedi.

Baskan Özlü, 'Belediyecilik Insanin Her Anina Dokunan Hizmetler Manzumesidir'
Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Düzce Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimleri çalismalarinda Bahçesehir Bölgesi Çamlievler Mahallesi sakinleriyle çadir toplantisinda bir araya geldi.

Baskan Özlü, vatandaslara “5 yildir baskanlik yapiyorum. Bu süre içerisinde bir takim dogal afetler oldu. Onlarla mücadele ettik. Pandemi de 3,5 milyon maske ürettik ve dagittik. Sel yasandi içme suyunu tasiyan ana isale hatlarimiz uçtu. Birçok insan bu sehir bir ay susuz kalir derken biz 3 günde su getirdik. 5 yilin sonunda bir kitap kaleme aldim. Belediyeciligin esaslari. Belediyecilik; insan odakli bir kamu hizmetidir. Herkes belediyeciligi farkli anliyor. Kimisi sosyal yardimi belediyecilik saniyor, kimisi park ve bahçe yapmak saniyor. Oysaki belediyecilik ne sosyal yardim ne de park ve bahçe yapmaktir. Belediye, hayatimizin her anindadir. Sabah kalkiyoruz muslugu açiyoruz su akiyor. Bu suyu musluktan akitma görevi belediyenin. Sokaga çikiyoruz kaldirima basiyoruz. Döseme görevi kimin? belediyenin. Yola çikiyoruz, asfalt. Asfaltta çukur var yine aklimiza belediye geliyor. Ben belediyeciligi siyasi görev olarak görmüyorum. Belediyecilik, insanin her anina dokunan hizmetler manzumesidir” dedi.

Baskan Özlü, sözlerini, “Bir seyi tutku ile isterseniz mutlaka olur. Düzce’yi Türkiye’nin en gelismis ilk 10 ili arasina sokacagiz. 31 Mart günü beni hatirlayin” cümleleri ile tamamladi.
Kaynak: İHA