Baskan Kavus Açiklamasi 'Her Adimimiz Gelecegimiz Ve Gençlerimiz Için'

Konya’nin mermez Meram Ilçe Belediye Baskani Mustafa Kavus, gençlerin gösterdigi ilginin kendilerini mutlu ettigini belirterek, “Biz bugün kadar yarin için, gelecegin Meram’ini insa etmek için çalisiyoruz. Gençlerimize güzel bir gelecek birakmak için çabaliyoruz” dedi.

Baskan Kavus Açiklamasi 'Her Adimimiz Gelecegimiz Ve Gençlerimiz Için'
Saha çalismalarini araliksiz sürdüren Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, AK Parti Meram Ilçe Baskani Mustafa Dolular ve teskilat mensuplariyla birlikte ilçenin en yogun bölgelerinden biri olan Zafer Yürüyüs Yolu, Gedavet Parki, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvari ve Mevlana Caddesi’nde ziyaretlerde bulundu. Esnaflar ile burada vakit geçiren, alisveris yapan ve kafelerde oturan aileler ve gençlerle sohbet eden Baskan Kavus, gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldilar. Özellikle bölge esnaflarinin sicak karsilamalari renkli görüntülere sahne oldu.

“Gençlerimizin destegini görmüs olmaktan mutluyum”

Gençlik yillarinin bu bölgede esnaf olarak geçtigini hatirlatan Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus ziyaretlere iliskin yaptigi açiklamada sunlari söyledi: “Zafer civarinda gerçeklestirdigimiz ziyaretler benim için ayri bir anlamli oluyor. Geçmis yillara gidip geliyoruz. Çogu eski ama eskimeyen dostlari ziyaret etmek sila-i rahim yapmak gibi geliyor. Her birine sicak karsilamalari ve samimi sohbetleri için tesekkür ediyorum. Bugünkü ziyaretlerin benim için bir diger önemi de daha çok gençlerle bir araya gelmis olmamiz. Gençlerimizin bizlere gösterdigi ilgi bizleri ayrica mutlu ediyor. Biz bugün kadar yarin için, gelecegin Meram’ini insa etmek için çalisiyoruz. Gençlerimize güzel bir gelecek birakmak için çabaliyoruz. Gençlerimizin beklentilerini biliyor ve çalismalarimizi ona göre sekillendiriyoruz. Gençlerimiz, gelecek için ektigimiz tohumdur. Biz bu tohumu sulayacak, yarinlarimiza en güçlü sekilde hazirlanacagiz. Bugün, gençlerimizin de bunun çok iyi farkinda olduklarini görmüs olmaktan mutluyum” diye konustu.



“Baskanlarimiz gururumuz oldu”

AK Parti Meram Ilçe Baskani Mustafa Dolular da, Baskan Mustafa Kavus ile birlikte gerçeklestirdikleri ziyaretler hakkinda yaptigi açiklamada, "Konya Belediyelerimiz yaptiklari hizmetlerle bizler için övünç kaynagi oldular. Konya Modeli Belediyecilik anlayisiyla sehrin dört bir yanini yatirimlarla donattilar. Bugün Konya sokaklarini alnimiz ak, gururla dolasiyorsak bunda en büyük paylardan biri de belediyelerimizin basarisi, baskanlarimizin özveri ile ortaya koyduklari hizmetlerdir. Bugün vatandaslarimiz bizi sicak, samimi ve güler yüzle karsiliyorlarsa nedeni baskanlarimizin bu gayret ve azimle tesis ettikleri gönül belediyeciligidir. Bu nedenle Baskanimiz Mustafa Kavus’un sahsinda tüm belediyelerimize ve belediye baskanlarimiza sükranlarimi sunuyorum. Allah hizmetlerinin devamini nasip etsin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA