'Mahzen-2' Operasyonu Ile 'Çirkinler' Organize Suç Örgütü Çökertildi

Istanbul merkezli 2 ilde es zamanli düzenlenen “Mahzen-2” operasyonu ile elebasiligini Zuhat Altunç’un yaptigi “Çirkinler” organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda suç örgütü üyesi 47 süpheli yakalandi.

'Mahzen-2' Operasyonu Ile 'Çirkinler' Organize Suç Örgütü Çökertildi
Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Istanbul merkezli 2 ilde es zamanli olarak düzenlenen “Mahzen-2” operasyonunda elebasiligini yurtdisina kaçan Zuhat Altunç’un yaptigi “Çirkinler” organize suç örgütünün çökertildigini belirterek, örgüt üyesi 47 süphelinin yakalandigini açikladi.

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili su ayrintilari paylasti:

"Milletimizin duasi ve destegiyle organize suç örgütlerine karsi safak sökerken de, gün batarken de operasyonlarimiz araliksiz devam edecek. Emniyet Genel Müdürlügü KOM Baskanligi koordinesinde Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Organize Suçlarla Mücadele, Istihbarat ve Asayis Sube Müdürlüklerince yürütülen çalismalar sonucu organize suç örgütü üyesi süphelilerin Istanbul’da 3 ayri cinayet olayini gerçeklestirdikleri, silahli tehdit, silahla yaralama eylemlerini gerçeklestirdikleri, Arnavutköy’de uzun namlulu silahlarla saldiri eylemini gerçeklestirdikleri, uyusturucu madde imal ve ticareti yaptiklari, çok sayida ruhsatsiz silah yakalattiklari ve is insanlarini yagma maksatli kaçirarak kisiyi hürriyetinden yoksun birakma suçlarini isledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu 13 adet ruhsatsiz tabanca, 5 adet otomatik tabanca, 7 adet çelik yelek, çok miktarda uyusturucu madde ile çok sayida fisek ve sarjöre el konuldu. Operasyonlari gerçeklestiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duasi sizinle."
Kaynak: İHA