Gurbetçi Ailenin Çocugu Sagligina Bayburt'ta Kavustu

Almanya’dan gelen hasta, Bayburt Devlet Hastanesinde yapilan tedaviyle sagligina kavustu. Almanya’da çocuklarinin saglik sorunlarina çare arayan aile çözümü Bayburt Devlet Hastanesinde buldu.

Gurbetçi Ailenin Çocugu Sagligina Bayburt'ta Kavustu
Geniz eti sorunu ve uyku apnesi ile mücadele eden 4 yasindaki hastanin babasi, daha önce Almanya’da çocuklarinin hastaligina çözüm bulamadiklarini belirtti, memleketlerinde çare bulabileceklerini düsünen gurbetçi aile, Uzman Dr. Harun Sivlim ve Op. Dr. Erhan Uzun ile iletisime geçerek Bayburt’a gelmeye karar verdiler.

Op. Dr. Erhan Uzun nüksetmis geniz eti problemi ile beraber seröz otit ve allerjik rinit oldugunu da tespit ederek hastaya operasyon önerdi. 4 yasindaki hasta basarili bir operasyon geçirdi, geniz eti

alindi ve kulaklarindaki probleme müdahale edildi. Hastanin ayni zamanda alerjik rinit tanisi konarak gelecek tedavisi de planladi.

Aile, Bayburt’ta dünya standartlarinda bir saglik hizmeti almanin memnuniyetiyle evlerine dönmenin sevincini yasadigini ifade ederek, operasyonu gerçeklestiren Erhan Uzun’a, hastane Bashekimi Murat Canpolat’a, Bashekim

Yardimcilari Harun Sivlim ve Ünal Saraç’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA