Yeniden Refah Partisi Yarin Seçim Beyannamesini Açiklayacak

Yeniden Refah Partisi Istanbul, Ankara ve Izmir büyüksehir belediyeleri için adaylarini da açiklayacagi seçim beyannamesini açiklayacak.

Yeniden Refah Partisi Yarin Seçim Beyannamesini Açiklayacak
Yerel seçim çalismalarina hiz veren Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesi 10 Subat Cumartesi günü açiklaniyor. Ankara Atatürk Spor Salonu’ndaki aday tanitim programinda basta Istanbul, Ankara ve Izmir olmak üzere tüm il belediye baskan adaylari duyurulacak. Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan’in açiklayacagi beyanname “Ahlakli Belediyecilik” basligiyla açiklanacagi ögrenildi.

Beyanname, 22 baslik ve 100 maddeden olusacak. Çocuklar, gençler, kadinlar, yaslilar, engelliler için ayri basliklarin oldugu beyannamede uyusturucu ve LGBT ile mücadele, sokak köpekleri sorunu gibi toplumun önemli kesiminin sikayetçi oldugu hususlara deginilecek. Beyannamede kentsel dönüsüm, yoksullukla mücadele, nepotizm ve seffaf belediyecilik gibi hususlara özel olarak yer verilecek.

Beyannamede Yesil sehirler, kentlerde kres hizmetleri, sadece kadinlarin kullanabilecegi toplu ulasim araçlari, orman parklari, e-spor ve drift pistleri gibi vaatler de yer alacak.

Istanbul, Ankara ve Izmir adaylari da açiklanacak

Saat 11.00’de baslamasi beklenen programda Genel Baskan Erbakan’in Istanbul, Ankara ve Izmir adaylarini açiklayacak.
Kaynak: İHA