Denizli'de Uyanik Sürücüler Dron Kamerasindan Kaçamadi

Denizli’de uyanik sürücülerin kural ihlalleri dron kameralarina yansidi. Denetimlerde emniyet kemeri takmama, seyir halinde cep telefonu kullanma ve trafik isik ve levhalarina uymamak gibi kural ihlali gerçeklestiren sürücülere ceza yazildi.

Denizli'de Uyanik Sürücüler Dron Kamerasindan Kaçamadi


Denizli Il Emniyet Müdürlügüne bagli Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ve Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri kentin pek çok noktasinda dron ile trafik denetimlerini arttirarak sürdürüyor. Kentin farkli noktalarinda eszamanli gerçeklestirilen uygulamalarda kural ihlali gerçeklestiren sürücüler bir bir tespit ediliyor. Kural ihlali yapan uyanik sürücülerin davranislari ise dron kameralarina anbean yansidi. Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügüne bagli ekiplerin gerçeklestirdigi denetimlerde emniyet kemeri takmayan sürücülerin dron ile yapilan denetimleri fark ederek emniyet kemeri taktiklari görüldü.

Denetimler sirasinda bazi sürücülerin trafik isik ve levhalarina uymama, emniyet kemeri takmama, seyir halinde cep telefonu kullanma, hatali serit degistirme ve diger trafik güvenligini tehlikeye sokacak kural ihlali gerçeklestirdigi tespit edildi.

Dron ile kural ihlali yaptigi tespit edilen araçlarin plaka bilgileri uygulama noktasinda bulunan ekiplere anons edildi. Uygulama noktasindaki ekipler, sürücüleri yaptiklari ihlali anlatarak cezai islem uyguladi.
Kaynak: İHA