AK Parti'nin Düzce Belediye Baskan Adaylari Tanitildi

DÜZCE – AK Parti, Düzce ilçe belde belediye baskan adaylari belli oldu.

AK Parti'nin Düzce Belediye Baskan Adaylari Tanitildi
Düzce Kültür Merkezinde yüzlerce partilinin katildigi tanitim töreninde AK Parti’nin il, 7 ilçe 2 belde belediye baskan adaylari kamuoyuna tanitildi.

Programa AK Parti Genel Baskan vekili Mustafa Elitas, AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Düzce Milletvekili Ayse Kesir, AK Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Bilecik Milletvekili Selim Yagci, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Il Baskani Hasan Sengüloglu ve teskilat üyeleri katildi.



“Belediyeciligin kitabini yazdi”

Tanitim programinda konusan Mustafa Elitas, Türkiye Yüzyili sehirleri için hazir ve kararli olduklarini anlatti. AK Parti’nin Gerçek Belediyecilik mottosuna vurgu yaparak Dr. Faruk Özlü’nün baskanligindaki Düzce Belediyesinin çalismalarinin tüm Türkiye’ye örnek oldugunu ve Özlü’nün belediyeciligin kitabini yazdigini söyledi.



Elitas, Baskan Faruk Özlü ile Ankara’daki çalismalarindan örnekler vererek, iyi bir devlet adami oldugunu vurguladi. “Özlü ile birçok görevde beraber çalistik gerçekten degerli bir insan” diyen Mustafa Elitas sunlari söyledi: “AK Parti davasi, Cumhurbaskanimizin 94 yilinda baslattigi belediyecilik anlayisiyla, tüm sehirleri, ilçeleri ve beldeleri gerçek belediyecilikle tanistirmak için gayret ediyor. Bu anlamda aday olmadigi için küsüp gidenler, gerçekten bu davaya sahip çikamazlar. Dava demek: aday kim olursa olsun, küsmeden kirilmadan onu desteklemek, onunla yürümek demektir” ifadelerini kullandi.

“Türkiye’ye örnek oldu”

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Düzce Milletvekili Ayse Kesir, Belediye Baskani Faruk Özlü’nün Düzce’ye çok sey kattigini belirterek “Ama ben 2 tane önemli gördügüm konuya deginmek istiyorum. 1 ulasim master plani, 2 çevre plani. Faruk Özlü, Düzce’nin gelecek 50 yilinin çevre planini yapiyor. Bu çok kiymetli bir vizyon. Ulasim konusunda hayata geçirdigi yenilikler birçok ilde takdirle karsilaniyor. Kibris bile örnek aldi. Insallah önümüzdeki dönemde daha güzel isler yapacak” diye konustu.



“Ben belediye baskanligini çok sevdim”

Programda konusan Baskan Faruk Özlü, belediye baskanligi sürecini anlatarak “Hiç bekledigim bir görev olmamasina ragmen, Belediye Baskanligini çok sevdim. Belediye baskanligi küçük bir ülkenin basbakanligi gibi. Milli Egitim Bakanligi okul yaptiracak, bizim imar tahsisi yapmamiz gerekiyor. Saglik Bakanligi hastane yaptiracak, bizim yer tahsisi saglamamiz gerekiyor. Bir sekilde belediye olarak bu sehirde olan her seyle alakamiz var. Bununla birlikte yeni dönemde de hayata geçirecegimiz projelerimiz var. Siyasi polemiklere girmiyorum. Sadece kendi isimi yapiyorum. Bu sehrin önümüzdeki 50 yilini planliyoruz. O vizyonla çalisiyoruz. Çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.



10-0 yapacagiz

AK Parti Düzce Il Baskani Hasan Sengüloglu ise “Biz davamiz ugruna gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz. Allah’in izniyle 10-0 yapmayi hedefliyoruz ve basaracagiz. Bugün burada bu heyecanimiza ortak oldugunuz için hepinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan belediye baskan adaylari sahneye davet edilerek tanitildi.

Iste belediye baskan adaylari

AK Parti Düzce il Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, Akçakoca ilçesi Belediye Baskan adayi Osman Cumhur, Cumayeri ilçesi Belediye Baskani adayi Recep Tuna, Gölyaka ilçesi Belediye Baskan adayi Yakup Demircan, Kaynasli ilçesi Belediye Baskan adayi Ahmet Türkmen, Çilimli ilçesi Belediye Baskan adayi Yilmaz Yildiz, Gümüsova ilçesi Belediye Baskan adayi Kenan Sübekçi, Yigilca ilçesi Belediye Baskan adayi Selami Savas, Beyköy beldesi Belediye Baskan adayi Osman Kiliç ve Bogaziçi beldesi Belediye Baskan adayi Ibrahim Ercan oldu.
Kaynak: İHA