AK Parti, Bolu Ilçe Belde Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu

Bolu’da AK Parti’nin il, 8 ilçe ve 3 belde belediye baskan adaylari kamuoyuna tanitildi. AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, “Bolulular, Bolu Bey’ini tahtindan indirecek, Köroglu’sunu seçecek” dedi.

AK Parti, Bolu Ilçe Belde Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu
Tanitim toplantisina, AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Bilecik Milletvekili Selim Yagci, AK Parti Istanbul Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coskunyürek, Il Baskani Suat Güner, Bolu Belediye Baskan Adayi Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ilçe ve belde belediye baskanlari, teskilat üyeleri ve vatandaslar katildi.



“Aksam atilip gece silinen tweetlerle belediyemiz maalesef kayip bir 5 yil atlatti”

Bolu’nun Tanju Özcan ile 5 yilini kaybettigini ifade eden AK Parti’nin Bolu Belediye Baskan Adayi Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Coskulu bir kalabalikla AK Partimize yakisir bir sekilde toplandigimiz gibi 31 Mart aksami hem Bolu Belediyemizde hem ilçe belediyelerimiz ve belde belediyelerimizle zafere ulasmis bir sekilde yine ayni coskuyla kucaklasacagiz ve sarilacagiz. Bolu olarak sayin genel baskanim söz veriyoruz firesiz bir sekilde Bolu’yu kazanmak için gece gündüz çalisacagiz. Bu sözümüze de teskilatimizla birlikte destek olmaya var misiniz? Bolu maalesef geçen kayip bir 5 yilda krizlerle, sosyal medya gündemleriyle ve belediyeye asilan genel baskanini kahraman gösteren bir zihniyetin, daha sonrasinda koltuk atmasiyla tamamlanan bir zihniyetin serüvenini izledik. Igrenç ifadelerle, yalanlarla ve reklamin iyisi kötüsü olmaz düsüncesiyle aksam atilip gece silinen tweetlerle belediyemiz maalesef kayip bir 5 yil atlatti” dedi.



“Bolu’muz sanal, yapaylik ve hiçbir isimize yaramayan gündemlerle mesgul edildi”

31 Mart günü Bolu’nun artik eser siyaseti ile anilacagini ifade eden Demirkol, “Teknoloji düzeylerine göre sanayimizin çok desteklenmedigi, Türkiye ortalamasinin altinda kalmak zorunda oldugu Bolu’da patent basvuru sayilarinin azligini belediyemizin vermesi gerektigi halde vermedigi desteklerinin hep beraber gördük. Ulasimdan, dirençli kent olma yolundaki kentsel dönüsüme, turizmde alamadigimiz yollardan maalesef bu 5 yil içerisinde makyaj belediyeciliginden baska bir sey görememis olduk. Biz hizmet dedikçe, Bolu’nun ihtiyaçlarini ortaya koydukça maalesef kurtarici alarm butonu olan butonlara basildi. Ve bununla Bolu’muz sanal, yapaylik ve hiçbir isimize yaramayan gündemlerle mesgul edildi. Ama biz 31 Mart aksami teskilatimizin gayretleri, samimi gönüllerin çalismasi ve dualariyla gerçek belediyecilikle Bolu’muzu tekrar bulusturup, bu kayip 5 yilimizi hizlica telafi edebiliriz. Bizler Bolu halkina tüm ilçe ve belediye baskanlarimizla birlikte hem onlari ziyaretlerimizde hem de buradan bir söz daha veriyoruz, Bolu Belediyesi ilçe ve belde belediyelerimizle birlikte 31 Mart günü artik eser siyaseti ile anilacak” diye konustu.



“Bolu Bey’ini tahtindan indirecek, Köroglu’sunu seçecek”

Tanju Özcan’in geçtigimiz gün belediye meclisinde meclis üyesini disari attirmaya çalismasi ve Zabita Müdürü’nü görevden aldigi olayla ilgili konusan AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, “Bolu gibi coskularin sirti yere gelmez Allah’in izniyle. Bolu arkamizda dag gibi durduktan sonra bilegimiz bükülmez. Bolu bizleri bagrina bastikça, millet sevdasi yüregimizden sökülmez. Bolu, Alaaddin Baskan’la AK Parti’nin çok önemli is yaptigi hizmet belediyeciliginin bir göstergesini burada insa etti. Simdi gelirken, video gösterdiler. Sosyal medyada çok videolar var. Tanju Özcan, belediye meclisinde daha önce kendi partisinden olan bir meclis üyesi disari attiriyor. Buradaki belediye baskani arkadasla da zamaninda milletvekilligi yapti. Sordum arkadaslara, ‘Ne zaman oldu?’ Yeni oldu dediler. ‘Ya geçmiste olmasin acemilik zamaninda yapmasin’ Yok dediler simdi oldu dediler. Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri döndü mü? dedim. Il baskanimiz dedi ki ‘evet geri döndü’ dedi.

Nasil bir zihniyettir, nasil bir reklam niyetidir. Kendi partisinin içinde böyle asagilayici bir tavir ortaya koyan bir belediye baskaninin insallah Bolu halki önümüzdeki 50 gün içerisinde gayretle çalisan durmadan, dinlenmeden kadar kosacak ve 31 Mart tarihinde insallah Bolu Bey’ini tahtindan indirecek, Köroglu’sunu seçecek. Insallah 31 Mart seçimlerine kadar Bolu belediye baskanligini, il baskanligini 8 ilçe, 3 belde belediye baskanligini, AK Partili yapmak için kararli miyiz?” ifadelerini kullandi.

Ilçelerin ve beldelerin belediye baskan adaylari su sekilde açiklandi:

“Kibriscik-Kemal Aktas, Seben-Fatih Kavak, Dörtdivan-Hamza Efe, Yeniçaga-Recayi Çaglar, Mengen-Vural Turan, Göynük-Mehmet Demiröz, Mudurnu-Hüseyin Yagin, Gerede-Mustafa Allar, Gökçesu beldesi-Iskender Çökelez, Taskesti beldesi-Turgay Arikan ve Karacasu beldesi-Sedat Bozoglu.”
Kaynak: İHA