AK Parti Amasya'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti

AK Parti Amasya’da 31 Mart yerel seçimleri için il merkezi, 6 ilçe ve bir beldede gösterdigi belediye baskan adaylarinin tanitimini yapti. Amasya için Mehmet Uyanik’i daha önce açiklayan AK Parti, Suluova’da mevcut baskan Fatih Üçok’u, Tasova’da mevcut baskan Bayram Öztürk’ü, Göynücek’te Kemal Sahin, Gümüshaciköy’de Cüneyt Karadeniz, Hamamözü’nde Cihan Demir, Merzifon’da Fatih Sütçü ve Ziyaret beldesinde Ahmet Kemal Dayioglu’nu aday gösterdi.

AK Parti Amasya'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti
Programa katilan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Zafer Sirakaya, “AK Parti mazlumdan yana olan zalimin karsisinda elif gibi dimdik duran bir hareketin adidir” dedi.

Adaylarina destek isteyen Zafer Sirakaya, “Bizlerin belediyesinde söhretinin pesinde kosan degil sehrinin pesinde kosan belediye baskanlarini görürsünüz. Bizim belediyecilik anlayisimizda pesinde kosulan degil, kentinin pesinde kosan belediye baskanlari görürsünüz. Biz hesap yapmayiz. Hesap veririz. Devletimize ve bayragimiza sevdaliyiz. Bir sehri ihya ederken o sehrin insaninin gönlünü kazanmayi esas biliriz. Sadece seçime odaklanan degil, gönüllü kazanmaya odaklanan bir anlayistir bizim durusumuz. Allah’in izniyle 31 Mart günü insallah Amasya Belediye Baskanimizla birlikte ilçe belediye baskan adaylarimizla birlikte ben bir kez daha AK Parti mührünün Amasya’ya vurulacagina eminim” diye konustu.

Amasya Kapali Spor Salonunda çok sayida partilinin izledigi programda AK Parti Amasya milletvekilleri Haluk Ipek ve Hasan Çilez, AK Parti Il Baskani Ekrem Toto ile Amasya Belediye Baskan Adayi Mehmet Uyanik da birer konusma yapti.
Kaynak: İHA