Burdur'da Eski Koca Dehseti Açiklamasi Bosandigi Esini Önce Vurdu, Sonra Biçaklayarak Öldürdü

Burdur’un Çavdir ilçesinde bosandigi esinin kaldigi otele giden eski koca, tartistigi eski esini tüfekle vurup, sonra biçaklayarak kaçti. Talihsiz kadin, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Burdur'da Eski Koca Dehseti Açiklamasi Bosandigi Esini Önce Vurdu, Sonra Biçaklayarak Öldürdü
Olay, sabah saatlerinde Çavdir ilçesindeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 14 Ocak’ta T.Y. (45) isimli eski kocasindan bosanan ve ilçede bulunan bir gece kulübünde çalisan Özlem Simarik (28), Çavdir-Antalya karayolunda bulunan bir otelde kalmaya basladi.

Özlem Simarik’in gece kulübünde çalismasina karsi olan T.Y., eski esinin kaldigi otele gelerek tartismaya basladi.

Tartisma sonrasi T.Y., Özlem Simarik’i önce yaninda getirdigi av tüfegi ile vurdu, daha sonra birçok yerinden biçaklayarak olay yerinden kaçti. Agir yaralanan genç kadin, çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezi’ne yaptigi ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Çavdir Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan Özlem Simarik, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kayiplara karisan eski koca T.Y.’yi bulmak için çalisma baslatti.

Hayatini kaybeden Özlem Simarik’in 2 çocuk annesi oldugu, T.Y.’nin ise kasten yaralama suçundan cezaevinde oldugu ve 1 hafta önce cezaevinden izinli çiktigi ögrenildi.
Kaynak: İHA