Önce Kavga Edip Ifade Verdiler, Sonra Tekrar Kavgaya Tutustular Açiklamasi 2 Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde kavga edip karakolda ifade veren 2 sahis arasinda çikan ikinci kavgada 1’i agir 2 kisi biçakla yaralandi.

Önce Kavga Edip Ifade Verdiler, Sonra Tekrar Kavgaya Tutustular Açiklamasi 2 Yarali
Olay, saat 19.00 siralarinda Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi üzerinde meydana geldi. Oktay A. (27), iddiaya göre Firat T.’nin (29) evine hirsizlik için girdi. O sirada eve gelen Firat T., eve giren Oktay A.’yi yakaladi. Iki sahis arasinda çikan kavga polis ekiplerince sonlandirildi. Sahislar karakola götürülerek ifade verdi. Ifadenin ardindan sahislar serbest birakildi.

Olaydan 5 saat sonra Firat T. (29), arkadasi Musa C. (22) ile Murat Caddesi’nde yürürken Oktay A.’yi gördü. Firat T. ile Oktay A. arasinda tartisma çikti. Tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda Oktay A. alindeki biçakla Firat T.’yi gögsünden, Musa C.’yi ise bacagindan yaraladi. Biçak darbeleriyle 2 genç yere yigildi. Saldirgan ise kaçarak kayiplara karisti.

Yaralilar olay yerine sevk edilen Ambulansla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildilar. Yaralilardan Firat T.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Polis süphelinin yakalanmasi için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA