Edirne'de Günlerdir Polislerden Kaçan Sürücü Ekip Otosuna Çarpti Açiklamasi 2 Polis Yarali

Edirne’de polis ekiplerinin dur ihtarina uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ekip otosuna çarparak kaza geçirmesi sonucu 2 polis memuru hafif sekilde yaralandi.

Edirne'de Günlerdir Polislerden Kaçan Sürücü Ekip Otosuna Çarpti Açiklamasi 2 Polis Yarali
Edirne’de günlerdir sürekli olarak polis kontrol noktalarinda dur ihtarina uymayarak kaçan sürücü Ö.G., sehir merkezinde arabasiyla seyir halindeyken polislerin dikkati sayesinde yeniden göründü.

Polis ekiplerinin Bulgaristan X 7348 KC plakali otomobil sürücüsü Ö.G.’ye defalarca dur ihtarinda bulunmasina ragmen otomobil ile hizli bir sekilde kaçmaya devam etti.

Daha sonra diger devriye gezen polis ekiplerinin de yardimiyla süpheli otomobil Edirne Sanayi Sitesi girisinde baska bir ekip otosuna çarptiktan sonra durdurulabildi. Daha sonra kullandigi otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya baslayan Ö.G., polis ekiplerince havaya ates açilmasi sonucu daha fazla kaçamadan yakalandi. Yakalanan süpheli, polislerden kelepçesinin açmalarini istedi. Ayrica midesinin bulandigini da söyleyen Ö.G., polisin yine sefkatiyle karsilasarak, hastaneye götürülecegini söyledi.



Ekip otosunda bulunan 2 polis ise hafif sekilde yaralanmasi sonucu ambulansla kontrol amaçli hastaneye kaldirildi.

Gözaltina alinan Ö.G.’nin daha öncede isledigi 23 farkli suç kaydinin oldugu ögrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA