Cumhur Ittifaki Sahaya Indi

Cumhur Ittifaki’nin adayi olan ve Bartin Belediye Baskani Hüseyin Fahri Firincioglu, beraberindeki Ak parti ve MHP’lilerle birlikte esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

Cumhur Ittifaki Sahaya Indi
2024 Mahalli Idareler Seçimine MHP listesinden Bartin Belediye Baskan Adayi olan ve Ak Parti’nin de destekledigi Belediye Baskani Hüseyin Fahri Firincioglu, AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Il Baskani Yasar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Ercüment Özçelik, Belediye Meclis Üyeleri, 22. Dönem Bartin Milletvekili Asim Kulak, Milliyetçi Hareket Partisi Bartin Ilçe Baskani Murat Demir ve parti teskilatlari ile birlikte Hükümet Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçeklestirdi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaslarla sohbet eden Baskan Firincioglu, belediye çalismalariyla ilgili bilgiler verdi. Talep ve önerileri de dinleyen Baskan Firincioglu, ilgi ve alakalarindan dolayi esnaf ve vatandaslara tesekkür etti.

“Istisare Etmek Sünnettir”

Ziyaret programlarinin ardinda degerlendirmelerde bulunun Baskan Firincioglu, "Esnaf ve vatandaslarimizla firsat buldukça bir araya geliyoruz. Bu bulusmalarda istek ve sorunlari istisare ediyoruz. Bugün de Milletvekili Sayin Yusuf Ziya Aldatmaz ve parti teskilatlarimizla Hükümet Caddesi’nde esnaflarimizla bir araya geldik. “Istisare etmek sünnettir” anlayisiyla sehrimizi hep birlikte yönetiyoruz. Sehrimizin degisim ve gelisimi için gerekli olan gayreti halkimiz teveccüh gösterirse yeni dönemde de hep birlikte sergileyecegiz. Kiymetli düsünceleri için esnaf kardeslerimize tesekkür ediyor, saygilar sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA