Karisini Ve Kayinpederini Ates Ederek Yaralayan Adam Basindan Vurulmus Halde Bulundu

Edirne’nin Kesan ilçesinde bosanma asamasinda oldugu esini ve kayinpederini silahla vuran S.D. (41) bos bir arazide basindan vurulmus halde bulundu.

Karisini Ve Kayinpederini Ates Ederek Yaralayan Adam Basindan Vurulmus Halde Bulundu
Alinan bilgiye göre; ise gitmek için babasi Y.D. ile Kurtulus Caddesi’ndeki evinden çikan A.D. (37), bosanma asamasindaki esi S.D. (41) ile karsilasarak tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda öfkelenen S.D., yanindaki tabanca ile esi A.D. ve kayinpederi Y.D.’ye ates açti. Kursunlarin isabet ettigi A.D. ve Y.D. yaralanirken, S.D. olay yerine geldigi kiralik araç ile kaçti.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ekipleri ve polis sevk edildi. A.D. ve babasi Y.D. ambulanslar ile Kesan Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alinirken agir yaralanan A.D. buradaki tedavisinin ardindan Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi’ne sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, 6 bos kovan buldu. Olayin ardindan S.D.’yi yakalamak için genis çapli çalisma baslatan polis, S.D.’yi, Ispat Cami Mahallesi Yüksekokul Sokak’taki bos bir arazide basindan vurulmus halde buldu. Agir yaralandigi belirlenen S.D, ambulansla Kesan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kesan Kaymakami Cemalettin Yilmaz, Edirne Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Kesan Ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçin da olay yerinde incelemede bulundu. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA