Direge Çarpan Motosiklet Sürücüsünün Kaski Basindan Firladi

Burdur’da aralik ayinda meydana gelen 5 trafik kazasi KGYS kameralarina yansidi. Emniyet Müdürlügü tarafindan yayinlanan görüntülerde “Biraz daha dikkatli olsalardi bu kazalar olmaya bilirdi” mesaji verildi.

Direge Çarpan Motosiklet Sürücüsünün Kaski Basindan Firladi
Burdur’da geçtigimiz Aralik ayinda meydana gelen ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi) kameralari tarafindan kaydedilen trafik kazalari Emniyet Genel Müdürlügü tarafindan yayinlandi. Emniyet Genel Müdürlügü tarafindan “Biraz daha dikkatli olsalardi bu kazalar olmayabilirdi” mesajiyla yayinlanan görüntülerde, 4 kazanin da sürücü dikkatsizliginden kaynaklandigi görüldü.

Görüntülerdeki birinci kazada, “Armagan Ilci Bulvari Sirinevler Üstgeçit Kavsaginda hatali sollama yapan motosiklet sürücüsü seyir halinde olan baska bir motosikletle çarpisiyor. Ikinci kaza görüntüsünde Necatibey Mahallesi Manastir Kavsaginda seyir halinde olan otomobil kontrolünü kaybederek trafik levhasina çarpiyor. Üçüncü kazada ise Çatalpinar Kavsagina kontrolsüz sekilde giren motosiklet ile otomobilin çarpismasi görülüyor. Görüntülerdeki son kazada ise Armagan Ilci Bulvari üzerinde ters seride giren otomobil ile karsi istikametten gelen otomobilin kafa kafaya çarpismasi yer aliyor.
Kaynak: İHA