MHP Aday Tanitim Toplantisinda Büyük Cosku

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt Il Baskanligi tarafindan düzenlenen aday tanitim toplantisinda il, ilçe belde ve belediye baskan adaylari ile belediye meclis ve il genel meclisi adaylarinin tanitimi yapildi.

MHP Aday Tanitim Toplantisinda Büyük Cosku
Bayburt Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi program, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Salonu hincahinç dolduran vatandaslar yer yer tezahüratlarda bulunarak, sloganlar atarak Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci basta olmak üzere yerel seçim yarisinda aday gösterilen baskan adaylarina sevgi gösterisinde bulundular.

Aydintepe, Demirözü, Gökçedere ve Arpali belediye baskan adaylari ile belediye meclis ve il genel meclisi adaylarinin tanitilmasinin ardindan Baskan Pekmezci’nin hayatinin anlatildigi, baskanlik yaptigi dönemlerde gerçeklestirdigi projelerin sinevizyon gösterisi vatandaslara izletildi.

Sinevizyon gösterimi sonrasinda 5 yillik görev süresi boyunca yapimi tamamlanan, devam eden projeleri anlatan Baskan Pekmezci, yeniden göreve gelmesi halinde hayata geçirecegi projeleri de toplantida tanitti.

Açikladigi ve degindigi konulardan Bayburtlulardan büyük alkis toplayan Baskan Pekmezci, konusmasinda sunlari kaydetti: "Destanlar yazacagiz, var misiniz destan yazmaya? Biz sizlerle bir yola çiktik, kader birligi ettik ve size layik olma adina gecelerimizi, gündüzlerimizi sizin için feda ettik. Siz buna layiksiniz, size layik olmaya gayret ettik aziz hemsehrilerim.

Bayburt Belediyesi kapisina gelip de geri dönen hiçbir vatandasimiz olmadi. Bizim hiç kimseyle bir kavgamiz, bir gürültümüz, farkli bir boyutta bir çalismamiz olmadi. Biz sizinle beraber bir gönül yolculuguna çiktik, Allah’in izniyle o yolda basarili olduk ve size layik olmaya gayret ettik.

Bize tevdi ettiginiz görevde birakin yaptiklarimizi, sunlari, bunlari sizin çöpünüze sahip olmanin onurunu yasadik. Sizin paranizi, pulunuzu, malinizi, yetim hakkini kimseye yedirmedik. Mazlumu kimseye ezdirmedik çünkü biz sizin bir parçaniz, kardesiniz, abiniz olarak size layik olmaya çalistik.

Hayatimiz boyunca kamu malini baskalarina peskes çekme gibi bir düsüncemiz hiç olmadi. Allah’a hamd ediyorum ve sükrediyorum ki her zerresinde sizin hakkinizin olduguna inandigim her kurusu sizin arzu ettiginiz sekilde ortaya koymaya çalisiyorum.

Su problemini çözüyoruz. Bayburt halki su anda 30-35 Fransiz sertlik derecesinde su kullaniyor. Evlerdeki hanimefendiler biliyorlar, çamasir makineleri, bulasik makineleri, ütüler bozuluyor. Insan sagligi açisindan çok çok tehlike arz ediyor. Bazilari diyorlarmis; "Bu kadar para harcamaya gerek var mi?" diye. Saygideger hemsehrilerim, bu kadar para size feda olsun.

Bazi seyler söylenirken bu sehrin insanlarini hiçe sayiyorlar. Onlari yillardan beri sert sulara maruz birakanlarin çözüm yerine üretemediklerini bir baskasi ürettigi zaman ondan rahatsizlik duyanlar sizin karsinizda ayni cevabi veremeyecekler diye düsünüyorum.

Ne yediririz, ne yeriz. Biz sizin temsilciniz olarak variz. Bayburt’a yakisani yapariz. Biz bu ülke yar olduk ve bu ülke için her türlü cefaya, çileye haziriz yeter ki siz mutlu olun diyor, sizleri en kalbi duygularimla sevgiyle, saygiyla selamliyorum."

Açilis konusmalarini MHP MYK Üyesi Idris Aydin ve MHP Bayburt Il Baskani Muharrem Baykal’in yaptigi, oldukça genis bir katilimin oldugu toplantida Bayburt için yaptiklari çalismalarda kendilerine destek verenlere sükranlarini sunan Baskan Pekmezci, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Dr. Devlet Bahçeli’ye, bakanlara, milletvekillerine, valilere, kurum müdürlerine, belediye baskan yardimcilarima, belediye meclis üyelerine, muhtarlara, belediye birim müdürlerine, belediye çalisanlarina, MHP il yöneticilerine, siyasi parti temsilcilerine ve tüm Bayburt halkina tesekkür etti.

Aydintepe Belediye Baskani Hasim Sentürk, Demirözü Belediye Baskan Adayi Nejmeddin Ersen, Gökçedere Belediye Baskani Yavuz Bakir ve Arpali Belediye Baskan Adayi Kurban Kahraman’in da projelerini tanittigi gece, Ali Kinik’in konseriyle devam etti.
Kaynak: İHA