Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu'ndan AK Parti'ye Sürpriz Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, partisinin seçim çalismalarina katilmak üzere geldigi Kirikkale’nin Keskin ilçesinde AK Parti Ilçe Baskanligi seçim bürosuna sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi. AK Parti seçim bürosunda açiklama yapan Davutoglu, "Seçim bittikten sonra bu beldenin hepsi size aittir. Kim kazanirsa herkese hizmet etmekte hükümlü ve sorumlu sehrin emini olacaksiniz. Tasini, topragini, suyunu koruyacaksiniz" dedi.

Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu'ndan AK Parti'ye Sürpriz Ziyaret
Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, partisinin seçim çalismalari için Kirikkale’nin Keskin ilçesini ziyaret etti. Davutoglu, ilk ziyaretini Keskin Belediye Baskani Dede Yildirim’a yapti. Burada bir süre baskan Yildirim ile makamda görüsen Davutoglu, daha sonra esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. AK Parti Ilçe Baskanligi seçim bürosuna da geçen Davutoglu, burada partililerle bir araya geldi. AK Parti Ilçe Baskani Zehra Candan ile sohbet eden Davutoglu, "Seçim bittikten sonra bu beldenin hepsi size aittir. Kim kazanirsa herkese hizmet etmekte hükümlü ve sorumlu sehrin emini olacaksiniz. Tasini, topragini, suyunu koruyacaksiniz" ifadesini kullandi.

Esnaf ve vatandas bulusmalarinin ardindan Keskin Kaymakamligi Sosyal Dayanisma Merkezi’ni de ziyaret eden Davutoglu, kurs gören kadinlarla sohbet etti. Son olarak da partisinin ilçe baskanligi binasinda Belediye Baskan Adayi Sabab Yücel Gedikali ve partililerle birlikte basina kapali toplanti gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA