Üniversiteli Gençlere Terör Örgütlerinin Tuzak Kurma Yöntemleri Anlatildi

Mudurnu’da polis ekipleri, 120 üniversite ögrencisine terör örgütlerinin üniversitelerdeki yapilanmalari ve kurduklari tuzaklar hakkinda bilgilendirme toplantisi düzenledi.

Üniversiteli Gençlere Terör Örgütlerinin Tuzak Kurma Yöntemleri Anlatildi
Bolu Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi Mudurnu Süreyya Astarci Meslek Yüksekokulu’nda bilgilendirme semineri düzenledi.

Terörle mücadele ve bagimlilik konularinda bilinçlendirme hedefiyle düzenlenen etkinlik, 120 ögrencinin katilimiyla gerçeklesti. Seminerde, ögrencilere terörle mücadele konusunda farkindalik olusturmayi ve bagimlilikla mücadelede önleyici önlemler hakkinda slaytlarla bilgi verildi.

Yapilan bilgilendirilmede ögrencilere terör örgütlerinin sosyal medya ve yüz yüze yürüttügü bölücü propagandalara karsi nasil korunacaklari ve devletin her daim yanlarinda oldugu hakkinda bilgi verildi.

Aile içi iletisimin önemine de deginildi. Ögrencilere, örgütlerin iletisim ve tuzak kurma yöntemlerinden bahsedilerek bu tuzaklara karsi dikkatli olunmasi gerektigi anlatildi. Üniversite ögrencisi Rusat Genç, “Polis arkadaslar geldi hepimizi bilgilendirdi. Sag olsunlar, güzel etkinlik oldu. Gayet memnun kaldik. Biz gençleri kötü yola girmekten önlüyorlar” dedi.

Bolu Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan toplumun her kesimine yönelik bilinçlendirme faaliyetlerinin devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA