Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatayimiz Için Hizmet Ve Eser Üretmeye Devam Edecegiz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca ve AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, ilçe teskilat mensuplariyla birlikte mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi.

Hasan Kilca Açiklamasi 'Karatayimiz Için Hizmet Ve Eser Üretmeye Devam Edecegiz'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ve AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, AK Parti Karatay Ilçe Teskilat Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Akabe ve Fetih Mahalleleri ile Kömürcüler Sanayi Sitesi’nde vatandaslarla bulustu. Baskan Hasan Kilca ile Ilçe Baskani Mehmet Genç; Akabe ve Fetih Mahalle ziyaretlerinin ardindan Kömürcüler Sanayi Sitesi’ndeki esnaflari tek tek ziyaret etti. Söz konusu ziyaretlerde taleplerin degerlendirilip hayata geçmesi için de görüs alisverisinde bulundu.

“Karatayimiz için eser ve hizmet üretmeye devam edecegiz”

Karatay’a hizmet etmekten gurur duyduklarini söyleyen Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca; göreve geldikleri günden bu yana katilimci belediyeciligi önemsediklerine dikkat çekti. Baskan Kilca, “Akabe ve Fetih Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaslarimizla hasbihal ettik. Mahalle ziyaretlerimizin ardindan da Kömürcüler Sanayi Sitesi’nde esnaflarimizla bir araya geldik. Bizler 5 yil boyunca yalnizca Karatay’imizla ilgilendik. Tüm odagimiza isimizi aldik. Hizmet ve eser siyaseti yapiyor, ortaya koydugumuz projelerle Karatay’imizi ilmek ilmek isliyoruz. Insallah hemserilerimizden alacagimiz güçlü destek ile yeni dönemde de ilçemiz ve sehrimiz için durmadan yorulmadan çalismaya, eser ve hizmet üretmeye devam edecegiz” dedi.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç de 31 Mart Yerel Seçimleri’nin önemine degindi. Hizmet belediyeciliginin en güzel örneklerini AK Parti’nin ortaya koydugunu ifade eden Mehmet Genç, “AK Parti belediyeleri hizmet siyaseti yapiyor. Karatay Belediye Baskanimiz da göreve geldigi andan itibaren önemli eserleri ilçemize kazandirdi. Bu basari yeniden devam edecek. Her seçim rekorlara adini yazdiran Karatay, bu seçimde de yine rekor kiracaktir. Hemserilerimizin destek ve katkilariyla bunu basaracagimiza inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA