Kasapoglu Açiklamasi 'Bizim Ayriliga, Gayriliga Tahammülümüz Yok'

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani ve AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, “Bizim ayriliga, gayriliga tahammülümüz yok. Bizim kardesligimizi göstermemiz lazim. Karsimiza çikabilecek iyi niyetli olmayan çabalari bertaraf etmemiz lazim. Bunun yolu kardeslikten ve saflari siklastirmaktan geçiyor” dedi.

Kasapoglu Açiklamasi 'Bizim Ayriliga, Gayriliga Tahammülümüz Yok'
AK Partili Kasapoglu, Izmir’de AK Parti Torbali Belediye Baskan Adayi Özgür Erman Çaglar ve Kemalpasa Belediye Baskan Adayi Galip Atar’in proje tanitim toplantilarina katildi.

Kemalpasa’daki programda konusan Kasapoglu, “Insallah Kemalpasa’nin 5 yildir hasret duydugu gayret ve güveni, hizmeti 1 Nisan sabahi baslatiyoruz. Kemalpasa bu hasreti çok açik belli ediyor. Inaniyorum ki bu inançla ve gayretle Kemalpasa olarak hem Kemalpasa adina hem de Izmir Büyüksehir adina Cumhur Ittifaki olarak rekor bir oyla tarih yazacagiz. Biz bu ilçede AK Parti belediyeciligini gördük. Bu ilçeye çok güzel hizmetler getirdik. Bundan sonra da her alanda hizmet çitasini yükseltmek adina yaninizda olacagiz. O yüzden bizim ayriliga, gayriliga tahammülümüz yok. Bizim kardesligimizi göstermemiz lazim, ayrismayi ve bu anlamda karsimiza çikabilecek iyi niyetli olmayan çabalari bertaraf etmemiz lazim. Bunun yolu kardeslikten ve saflari siklastirmaktan geçiyor. O yüzden 31 Mart’ta sandiklari patlatana kadar bizlere durmak yok” dedi.



“Torbali’da destan yazacagiz”

Torbali ilçesinde Belediye Baskan Adayi Özgür Erman Çaglar’in proje toplantisinda da bir konusma yapan Kasapoglu, önemli mesajlar verdi. Her gün Torbali’nin dertleriyle dertlenen Çaglar’in Torbali için Izmir için gecesini gündüzüne kattigini belirten Kasapoglu, “Biz de kendisini bu anlamda büyük bir hayranlikla takip ediyoruz. Ve insallah bundan sonraki süreçte de Torbali’nin yaninda olmaya daha güçlü bir sekilde devam edecegiz. 35 günümüz kaldi. Bu 35 gün hizli gelip geçecek ve sizlerle Torbali’da bir destan yazana denk demokrasinin kazanacagi bir sölenle 31 Mart aksami bu yürüyüsü taçlandiracagiz. Sonunda kaybeden olmayacak bu seçimin, Torbali kazanacak, Izmir kazanacak, Türk demokrasisi kazanacak. Sonrasinda da insallah ayirmadan, ayristirmadan, ötekilestirmeden herkesi kusatarak, kucaklayarak, hizmet siyasetimizi, eser siyasetimizi hep birlikte ortaya koyacagiz. Rabbim yardimcimiz olsun. Insallah hep birlikte bu destani yazacagiz ve kazanan Torbali’nin gençleri olacak, kadinlari olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA