Antalya'da Sulama Kuyusuna Düsen Inek Seferberligi
Antalya’nin Manavgat ilçesinde otladigi sirada, arazinin sulanmasi amaciyla açilan 2-2,5 metre yüksekliginde su dolu kuyuya düsen inek itfaiye ekipleri tarafindan kepçe yardimiyla kurtarildi. Kuyunun dibinde olusan balçiga saplanan inegi kurtarmak isteyen itfaiye görevlileri kendileri de balçiga saplanarak zaman zaman güç anlar yasasalar da inegi kurtarmayi basardilar.

Dinamoyla suyu bosalttilar
Özel kiyafetlerle kuyuya inen 2 itfaiye görevlisi inegi zarar görmeyecek sekilde genis halatlarla baglamaya çalisirken, bir taraftan da dinamo vasitasiyla kuyuda bulunan su disari bosaltildi. Itfaiye ekiplerinin 2 ayri bölgeden halatlarla bagladigi inek, olay yerine çagrilan kepçe yardimiyla kuyudan çikarilirken, kuyuya düstügü sirada kuyunun kenarinda bulunan su borularindan bazi yerlerinin zarar gördügü belirlendi.
Kurtarma çalismasini izleyen küçük kiz, olayi mizahi bir dille anlatirken, anne sözü dinlememenin bu duruma yol açtigini belirtti.
Inegi kurtaran itfaiye görevlileri kuyudaki balçigi temizleyebilmek için büyük çaba harcadi.
