Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak Artik Issizlikten Dolayi Göç Vermiyor, Aksine Anonsla Isçi Ariyor'

Samsun’un Kavak Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Ibrahim Saricaoglu, “Kavak artik issizlikten dolayi göç vermiyor, aksine aldigi sanayi yatirimlari ve hizli büyümesi sonucu anonsla isçi ariyor” dedi.

Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak Artik Issizlikten Dolayi Göç Vermiyor, Aksine Anonsla Isçi Ariyor'
Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açilisi yogun katilim ile mehteran esliginde gerçeklestirildi.

Kavak Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Ibrahim Saricaoglu, açilista yaptigi konusmasinda soguk ve yagisli havaya karsin Samsun’un en görkemli ve coskulu bir açilisini gerçeklestirdiklerini belirtti.

Saricaoglu, “Görevde bulundugum iki dönem içinde ilçeme hizmet etmekten baska gayem ve çabam olmadi. AK Parti belediyecilik anlayisi içinde yaptigimiz çalismalarimiz ile ilçemiz Kavak’i bugün çok farkli bir noktaya getirdik. Kavak artik issizlikten dolayi göç vermiyor, aksine aldigi sanayi yatirimlari ve hizli büyümesi sonucu anonsla isçi ariyor. Artik her yönden gelisen ve günden güne büyüyen bir Kavak var. 31 Mart’ta da hemserilerimizin destekleri ile yeniden güven tazeleyerek hizmetlerimizi kesintisiz olarak sürdürecegiz. Bugün bu olumsuz havaya karsi burada toplanan bu büyük kalabalikta vatandasimizin bize olan güveninin ve sevgisinin bir göstergesi” diye konustu.

Açilista konusan AK Parti Il Baskani Mehmet Köse,31 Mart’ta en iyi sonucu alacaklarina inandiklarini söyledi.

MHP Il Baskani Burhan Mucur, Cumhur ittifaki olarak el ele kol kola zafere yürüdüklerini belirterek “Samsun’da Büyüksehir ve tüm ilçeleri kazanacagiz” iddiasinda bulundu.

Büyüksehir Belediye Baskan adayi Halit Dogan ise vatandaslardan destek isteyerek göreve geldiginde tüm ilçelere hizmeti en hizli biçimde ulastiracaklarini vurguladi.
Kaynak: İHA