Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Sizlerle Birlikte Güzel Hizmetler Yapmaya Devam Edecegiz'

Sali pazarinda esnafi ziyaret eden Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, “Sizlerle birlikte bu isi basaracagiz. Güzel hizmetler yapmaya devam edecegiz insallah” seklinde konustu.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Sizlerle Birlikte Güzel Hizmetler Yapmaya Devam Edecegiz'
Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Sali Pazari’nda esnafi ziyaret ederek, hayirli isler dileklerini iletti. Esnaf ve vatandaslarla sohbet eden Baskan Basdegirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Baskan Basdegirmen’e ziyareti sirasinda AK Parti Merkez Ilçe Baskani Halil Ibrahim Güleç ve AK Parti SKM Baskani Fatih Tola eslik etti. Baskan Basdegirmen, pazarci esnafi ve vatandaslardan yogun ilgi gördü.

31 Mart 2024 tarihinde gerçeklestirilecek yerel seçimlerde Baskan Basdegirmen’i desteklediklerini belirten pazarci esnafi, “Her zaman sizi destekliyoruz. Hizmetlerinizden çok memnunuz. Seviliyorsunuz baskanim. Sizden hiçbir zarar görmedik, sizi takdir ediyoruz” dedi.

Vatandaslar da Baskan Basdegirmen’in göreve devam etmesini istediklerini ifade ederek, “Baskanim yola devam. Arkanizdayiz. Her hizmetiniz çok güzel. Yaslilarimiz için aldigimiz hizmetler için de tesekkür ediyoruz. Sizden baska çalisan yok, hak edene oyumuzu verecegiz. Sizdeyiz baskanim, basarilarinizin devamini diliyoruz. Ücretsiz tuvaletler yaptiniz. Çok güzel hizmet oldu. Her gün duamizi aliyorsunuz. Keske herkes sizin gibi düsünebilse” dediler.

Bir vatandas ise huzurevi istediklerini belirtirken, Belediye Baskani Basdegirmen 150 kisilik huzurevi yapimi için ihaleye çikacaklarini bildirdi. Basdegirmen, Sali Pazari’nda bir esnafin yemek ikramina katilarak, çorba dagitimi yapti.

Pazarci esnafi ve vatandaslara ilgi ve güvenleri için tesekkür eden Basdegirmen, “Sizlerle birlikte bu isi basaracagiz. Rabbim hepinizden razi olsun. Güzel hizmetler yapmaya devam edecegiz insallah” seklinde konustu.

Kaynak: İHA