Baskan Köse 5 Yillik Hizmetlerini Anlatti

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse 5 yilda yapilan yatirim ve hizmetlerle alakali bilgilendirmede bulundu.

Baskan Köse 5 Yillik Hizmetlerini Anlatti
Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, 2019-2024 yillari arasinda tarihi kente kazandirilan yatirim ve hizmetleri degerlendirmek üzere toplanti düzenledi.

Leyla Dizdar Kültür Merkezinde düzenlenen toplantiya Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, CHP Il Baskani Vedat Yasar, siyasi parti temsilcileri, dernek, oda, STK temsilcileri, muhtarlar, basin mensuplari ve çok sayida vatandas katildi.

Programda konusan Baskan Köse göreve geldigi günden bu yana tarihi ve kültürel mirasi korumak ve tanitmak, sosyal belediyecilik anlayisiyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek, altyapi, ulasim, temizlik, park ve bahçeler, çevre ve sehircilik alanlarindaki projeleri görsel sunum esliginde katilimcilara anlatti.

Safranbolu Belediyesinin yillik gelirinin 650 milyon lira, borcunun 20 milyon liraya düsürülmesinde kredi kullanarak borçlanmak yerine santiyelerde yapilan ahsaptan, metale, asfalttan seraya kadar gerçeklestirdikleri üretimler sayesinde ortaya çiktigini aktaran Köse, seffaf bir belediyecilik sergilediklerini kaydetti.

Program yapilan ile sona erdi.
Kaynak: İHA