Sahnede Duygulanan Ceyhun Fersoy'a Merzifonlu Seyircilerden Alkisli Destek

Oyuncu Ceyhun Fersoy, ayni minibüsteyken 3 arkadasini kaybettigi feci kazanin yasandigi Amasya’nin Merzifon ilçesinde 15 ay sonra sahne aldi. Oyunun sonunda kazanin ardindan kendilerine yardim edenlere tesekkür eden Fersoy, duygulanarak konusmasina devam edemedi. Oyuncuyu arkadaslari teselli etti, seyirciler ise alkislarla destekledi.

Sahnede Duygulanan Ceyhun Fersoy'a Merzifonlu Seyircilerden Alkisli Destek
21 Kasim 2022 günü turne dönüsü tirla çarpisan minibüsteki Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karatas hayatini kaybetmisti. Ceyhun Fersoy’un da aralarinda oldugu 8 kisi yaralanmisti. Zorlu günlerin pesinden yeniden sahnelere dönen 41 yasindaki oyuncu, talihsiz kazananin yasandigi Merzifon’da Merzifon Belediyesi’nin düzenledigi 7. Tiyatro Festivalinde “Pembe Pirlantalar” adli tiyatro oyununda seyirci karsisina çikti.

"Merzifon’daki oyunu duyunca kosarak geldik"

Tedavi gördügü Merzifon Karamustafa Pasa Devlet Hastanesi, Amasya Üniversitesi Sabuncuoglu Serefeddin Egitim ve Arastirma Hastanesi çalisanlari ile yanlarinda olan Merzifon Belediyesi, Amasya Valiligi ve Amasya Belediyesi yöneticilerine tesekkür eden Ceyhun Fersoy, “Çok büyük bir kaza geçirdik. Allah düsmanimizin bile basina vermesin. Simdi bizde Merzifon’daki oyunu duyunca kosarak geldik” diye konustu.

Konusmasini sürdüremeyen Fersoy’u teselli eden Merzifon Belediye Baskan Yardimcisi Erkan Ergül de, “Alkislarin, sanatin devam etmesi hayatini kaybeden arkadaslarimizi en güzel sekilde yasatacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA