Sultangazi Belediyesi'nden Maaslara Yüzde 49 Zam

Sultangazi Belediyesi ile HAK-IS’e bagli Hizmet Is ve Öz Güven-Sen sendikalari arasinda toplu is sözlesmesi imzalandi. Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, isçilerin sosyal haklarini iyilestirmekle birlikte maaslara da yüzde 49,25’lik bir zam yapildigini belirtti.

Sultangazi Belediyesi'nden Maaslara Yüzde 49 Zam
Sultangazi Belediyesi Personel Anonim Sirketi (SUGAS) ile HAK-IS’e bagli Hizmet Is ve Öz Güven-Sen sendikalari arasinda toplu is sözlesmesi imzalandi. Sultangazi Nikah Sarayi’nda gerçeklesen imza törenine Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, SUGAS Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Durmus, Miksen Genel Sekreteri Av. Zekeriya Sanci, Hizmet Is 1 No’lu Sube Baskani Mustafa Canpolat, Öz Güven-Sen Genel Sekreteri Hasan Koç ve sendika isçileri katildi.

Çalismalarin titizlikle yürütüldügünü belirten Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, “Ocak ayi maasinizi zamli olarak yüzde 49,25 ile alacaksiniz, hayirli ugurlu olsun. Bu süreçteki çalismalarimizi elimizdeki imkanlarin en iyisi olacak sekilde yürüttük. Sultangazi Belediyesi olarak çalisma arkadaslarimizin yanindayiz. Bu sehri birlikte yönetiyoruz. Sizlerin de destegiyle Sultangazi’de daha güzel isler yapmaya devam edecegiz” dedi.



“Bu sehre hep birlikte hizmet ediyoruz”

Baskan Dursun, “Sehrin gelismesi için cadde ve sokaklarimizin yenilenmesi ve ilçemizin modern bir görünüme kavusmasi için var gücümüzle çalisiyoruz. Sehrin huzurlu ve güvenli olmasi için ekip arkadaslarimizla ciddi bir çalisma yürütüyoruz. Bizim için en önemlisi komsularimizin daha rahat ve konforlu bir sehirde yasamasi. Tüm bunlari hep birlikte yapiyoruz. Bu sehre sizlerin de en az bizler kadar sahip çikmasi gerekir. Yaklasik bin 800 çalisanimizla bu sehre hizmet veriyoruz. Hangi isi yapiyorsak yapalim herkesin isini en iyi sekilde yapmasi için gayret etmesi ve emek vermesi gerekir. Isinizi özveriyle yaptiginiz için hepinize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA