Sanliurfa'da Gençler Bir Spor Tesisine Daha Kavustu

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün girisimleriyle çocuklarin yogun oldugu Eyyübiye Ilçesi Osmanli Mahallesine bir hali saha daha kazandirildi.

Sanliurfa'da Gençler Bir Spor Tesisine Daha Kavustu
Sanliurfa’da proje çerçevesinde dezavantajli yerli ve göçmen çocuklarin yogun oldugu Eyyübiye Ilçesi Osmanli Mahallesine bir hali saha daha kazandirildi. Büyüksehir Belediyesinin ekonomik olarak dezavantajli durumda olan çocuklara yönelik spor etkinliklerini tesvik etmek amaciyla yapimi tamamlanan Osmanli Spor Merkezinin açilisi yapilarak gençlerin hizmetine sunuldu.

Açilisa, Beyazgül’ün yani sira AK Parti Grup Baskanvekili Faruk Bayuk, STK temsilcileri muhtarlar ve vatandaslar katildi.

“Gençlerimiz her seyin en güzeline layik”

Sanliurfa’nin genç bir nüfusa sahip oldugunun altini çizen Beyazgül, “ Gençlerimize, çocuklarimiza hizmet etmenin hakli gururunu yasiyoruz. Çocuklarimiz gençlerimiz de çok vefalilar. Bizi çok güzel bir sekilde karsiladilar. Her birine tesekkür ediyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Bu tesisin yapilmasinda bizlere destek veren dostlarimiza, paydaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Onlar da buraya geldiklerinde sunu görmüslerdir ki çocuk sayisinin, genç sayisinin çok fazla oldugu bir yere çok önemli bir hizmet yaptiklarini burada hep birlikte görüyoruz. Bu tesisin gençlerimize, çocuklarimiza hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Bu merkezin açilisi Sanliurfa’nin spor kültürüne ve gençlige olan desteklerimizin bir ifadesidir. Bu merkez sadece bir spor merkezinden ibaret degildir. Ayrica gençlerimizin yeteneklerini kesfedebilecekleri ve gelistirebilecekleri ve saglikli bir yasam tarzini tesvik edecekleri bir merkezdir. Bu tesiste çesitli spor branslarindan gençlerimiz faydalanacaklardir” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarin ardindan Beyazgül ve beraberindekiler, penalti atisi ve baslama vurusu gerçeklestirerek sahayi Sanliurfali gençlerin hizmetine açti.
Kaynak: İHA