Sandikçi Açiklamasi 'Büyüklerimizin Yaninda Olmayi Sürdürecegiz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, ilçede her yastan vatandas ile birlik ve beraberlik içerisinde çalisacaklarini söyledi.

Sandikçi Açiklamasi 'Büyüklerimizin Yaninda Olmayi Sürdürecegiz'
Baskan Ibrahim Sandikçi, Samsun Huzurevi Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, onlarin hayir dualarini aldi. Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onlarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Sandikçi, “Bilgi ve tecrübeleriyle yanimizda olan kiymetli büyüklerimizi ziyaret ederek hayir dualarini aldik. Çinarlarimizin hayir duasiyla Canik’imiz için çalismaya devam ediyoruz. Azim ve gayretle çalismalarimizi sürdürürken büyüklerimizin yanimizda oldugunu görmek, bizler için çok degerli. Canik’imizde 7’den 70’e tüm hemserilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya devam edecegiz. Büyüklerimizin her zaman yaninda olmayi sürdürecegiz. Bizleri ilgiyle ve muhabbetle karsilayan tüm büyüklerimize tesekkür ediyorum. Allah’im, koca çinarlarimiza saglikli ve hayirli ömürler nasip eylesin” dedi.

Baskan Ibrahim Sandikçi sonrasinda Canik ilçesinde bulunan özel engelli ve yasli bakimevini de ziyaret etti. Sandikçi’ya ziyaretlerde Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kemal Gümrükçü ve Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Zeren de eslik etti.
Kaynak: İHA