(Özel) Bursali Çiçekçiler Uyusturucu Tacirine Isyan Etti...'O Kisi Meslektasimiz Degil'

Bursa’da çiçekçi kiligina girip uyusturucu sevkiyati yapan sahislarin yakalanmasi üzerine Bursali çiçekçiler isyan etti. Bursa Çiçekçiler Odasi Baskani Ertan Tanirgan, “Meslektaslarimiz içinden bu isi yapacak kimsenin olmadigini düsünüyoruz. Tüm arkadaslarimiz ekmek derdindeler” dedi.

(Özel) Bursali Çiçekçiler Uyusturucu Tacirine Isyan Etti...'O Kisi Meslektasimiz Degil'
Bursa’da geçtigimiz günlerde çiçekçi kiligina girip uyusturucu sevkiyati yapan sahislar, Bursa narkotik polisi tarafindan yakalanmisti. Bonzainin yapiminda kullanilan 2,5 kilogram kannobinoid ile yakalanan uyusturucu taciri çiçekçi kiligina girip minivanin aracin içindeki çiçek sepetlerinin arasina

uyusturucuyu saklamisti.

Bu kisinin çiçekçi olmadigini, polisin dikkatinden uzaklasmak için böyle bir yol seçtigini belirten Bursa Çiçekçiler Odasi Baskani Ertan Tanirgan, uyusturucu sevkiyati yapan sahsin kendi meslektaslari olmadigini, kamufle olabilmek için çiçekçiligi kullandigini belirtti.

“Kendilerini kamufle edebilmek için çiçekçi kisvesine girdiklerini tespit ettik”

Bursa Çiçekçiler Odasi Baskani Ertan Tanirgan, “Geçtigimiz günlerde Bursa Emniyet Müdürlügü’nün yapmis oldugu operasyon sonucunda çiçekçi esnafi kiligina girmis bir kisi uyusturucu ticareti yaparken yakalandi. Üzerinden bonzainin ham maddesi çikti. Çiçekçi kiligina girmisler, vazolar, çiçekler satin almislar. Bu ham maddeleri de vazolarin iç kisimlarina gizlemisler. Herhalde satisa götüreceklerdi ama yakalandilar. Bu konuda Bursa Il Emniyet Müdürlügü’ne tesekkür ederiz. Kamuoyunu aydinlatma açisindan bu kisilerin çiçekçi esnafi ile hiçbir ilgisinin olmadigini ve sadece kendilerini kamufle edebilmek için çiçekçi kisvesine girdiklerini tespit ettik. Zaten bizim meslektaslarimiz içinden bu isi yapacak kimsenin olmadigini düsünüyoruz. Tüm arkadaslarimiz ekmek derdindeler. Bu nedenle kamuoyuna böyle bir açiklama yapmayi uygun gördük” seklinde konustu.

Kaynak: İHA