Kirsal Kalkinma Destekleri Basvuru Süresi Uzatildi

Tarim ve Orman Bakanliginca 14 Subat tarihinde yayimlanan güncel Uygulama Rehberi ile Kirsal Kalkinma Destekleri Tarima Dayali Ekonomik Yatirimlar Destekleme Programi’na (KKYDP) basvuru süresi uzatildi.

Kirsal Kalkinma Destekleri Basvuru Süresi Uzatildi
Tarim ve Orman Bakanligi web sayfasinda yayimlanan duyuru ile Kirsal Kalkinma Destekleri kapsaminda küçük ve orta ölçekli isletmelerin desteklenmesi ve Tarima Dayali Ekonomik Yatirim ile küçük ölçekli aile isletmelerinin desteklenmesi amaciyla Kirsal Ekonomik Altyapi Yatirimlari projeleri için yatirimcilara yüzde 50 hibe destegi saglanacak.

Kirsal Kalkinma Yatirimlari Programi 2023-2024 Basvuru Dönemi kapsaminda 19 Subat 2024 tarihinde basvuru süresi dolacak olan Tarima Dayali Ekonomik Yatirimlarin Desteklenmesi Programi basvuru tarihi 29 Mart 2024 tarihi saat 23.59’a kadar uzatildi.

Güncellenen Uygulama Rehberine Kirsal Kalkinma Yatirimlarinin Desteklenmesi Programi 2023-2024 Basvuru Dönemi Tarima Dayali Yatirimlar Uygulama Esaslarinda ve Uygulama Rehberi Eklerinde degisiklik yapildi. Kullanicilar tarimorman.gov.tr internet adresinden ulasilabilir.
Kaynak: İHA